Дневни хороскоп за 01. mart

Г.С.
Дневни хороскоп за 01. mart

Сваког дана звијезде нам доносе нешто ново. Сазнајте шта вам припремају за данас у послу, љубави и здрављу.

Ован

Притискају вас рокови. Ваши квалитети долазе у питање јер сте преспори. Пожуривање вам ствара тензију, нарочито када је у питању обављање нечега што је, по вашем мишљењу, веома важно. Не подлијежите атмосфери, држите се свога темпа и дан ће протећи у миру.

 

Бик

Прекидате комуникацију с једним чланом породице, јер вам је тако лакше. Избјегавање разговора не води ка рјешењу, напротив. Бјежање додатно продубљује проблем и компликује односе. Без обзира на непријатност, рашчистите ствари до краја.

 

Близанци

Прави је тренутак да многе ствари поставите на своје мјесто, нарочито уколико око себе имате особе с којима гајите нерашчишћене односе. Ваш ауторитет је на врхунцу, оно што данас будете изговорили, друга страна ће схватити на најбољи могући начин.

 

Рак

Може вам се учинити примамљива идеја да се поново вратите у љубавну везу с особом с којом се то исто у прошлости завршило на непријатан начин. Прије него што подлегнете искушењу, провјерите није ли та ваша потреба производ тренутне досаде.

 

Лав

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо гдје интерес влада, љубав и саосјећајност спавају.

 

Дјевица

Дан започињете стресно и с великим незадовољством. Уколико не избјегнете беспотребне трошкове, можете упасти у већу новчану кризу. Од поднева можете рачунати на позитивне вибрације.

 

Вага

Имате утисак да вашим одлукама управљају други људи. Ваш осјећај можда није потпуно исправан, нарочито ако мислите да вас угрожава вољена особа. Ако пронађете право рјешење, неважно је да ли је идеја била ваша или туђа, битно је да је исправна.

 

Шкорпија

На разне начине се бавите правним и папиролошким пословима. Ваше организаторске способности долазе до изражаја јер су то воде у којима ви савршено пливате. Оваква динамика ће вам накратко скренути мисли с љубавних проблема.

Стријелац

Дан доноси велику шансу да се остваре планови од којих сте дигли руке. Добици су извјесни, а може вам се вратити и неки уложени новац од кога сте већ одустали. Прије него што тај новац у нешто уложите, осмислите мудру стратегију.

Јарац

Тежите ка слободи, боље је да се суздржите јер није повољан период за промјене. Дисциплиновано и на вријеме завршите све што се од вас очекује, на тај начин ћете избјећи напете аспекте који вам могу покварити расположење и упропастити данашње планове.

Водолија

Оптерећеност послом може прерасти у опсесивну борбу с вјетрењачама. Ваша упорност јесте врлина, али некада је паметније стати. Замјерате људима што маштају, а не узимате у обзир да ни ви нисте неки рационалан тип и ваше су одлуке често ирационалне.

Рибе

Ваш ауторитет је у првом плану. Иако вам годи када вас људи питају за мишљење, некада вам није до тога. Сада је такав тренутак. Хитно вам је потребан предах, па не оклијевајте, приуштите себи дужу паузу током које ћете се окријепити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана