Девет разлога зашто је тешко разумијети људе рођене у овом знаку

Агенције
Девет разлога зашто је тешко разумијети људе рођене у овом знаку

Дружите се са њима? Забављате? Живите? Ове ствари морате знати!

Од 20. фебруара до 20. марта су рођени људи у знаку "Рибе", прилично тешки за разумијети.

Уколико нисте рођени у посљедњем хороскопском знаку, морате признати да често немате појма шта се дешава у њховим главама. Ипак, ако јесте "риба" сигурно се неријетко осјећате погрешно схваћеним.

Представљамо вам 9 разлога зашто је то тако:

1. "Рибе" су посљедњи знак зодијака који има помијешане особине осталих 11. Оне константно размишљају како се ко осјећа, што је осталима тешко да схвате. Понекад збуњују и саме себе.

2. Константно истражују нове ствари, али њиховој срећи нема краја уколико постоји неко са ким ће то и да подјеле. У љубавној вези се најбоље слажу са људима који су једнако "луди" као и оне. Међутим, уколико се осјети у "замци", побећи ће првом приликом.

3. Њихова изражена емпатија је оно што ће вас натјерати да прво њих назовете када вам је тешко. Врло често ће своје емоције ставити на друго мјесто како би вам помогли. Предивно, зар не?

4. Сањари који тешко раздвајају стварност од маште. И тада настају проблеми.

5. Лако мијењају расположење. Уколико сте на примјер љути, а "Риба" је у близини, брзо ће негативна енергија прећи и на њу. Зато су врло пробирљиви када је ријеч о људима који чине њихово свакодневно окружење.

6. На крају тешког дана, "Рибе" често могу бити негативне. Људи умију да извуку енергију из њих толико да су им понекад "батерије" празне. Не брините, тада се обично повуку у себе.

7. Виде само оно најбоље у људима. Зато се друже са свима. Фразу "Невин док се не покаже супротно" је сигурно измислила нека "Риба".

8. Могуће је ипак, да прође много времена док вас не пусте да им се скроз приближите. Али кад то коначно учине, заувијек сте миљеник "Рибе".

9. Преосјетљиве су. На све!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана