Дешавања у наредној седмици: Ови знакови могу да кажу да их је срећа погледала

ГС
Дешавања у наредној седмици: Ови знакови могу да кажу да их је срећа погледала

Већ сте на пола пута, од среће до туге, и пазите на којој ћете страни остати. Није све у жељама, нешто је и у могућностима. Неки пут се саме неповољне околности испријече на путу до среће. Само опрезно!

ШКОРПИЈА

 

Превише самоувјерени са једне, а сувише несигурни са друге стране, ви сами себи мрсите конце и сами себе тјерате у погрешан правац. Као да сами себи чините на штету, па гледајте да размрсите  конце које сте сами замрсили.

 

 СТРЕЛАЦ

 

Не видите правац, а радо бисте да га знате. Од вас се сви удаљују, јер ваше понашање их игнорише, па се сами склањају. Можда никада нисте ч ули- кад оду пријатељи моји - па се не питате шта ће онда бити. Други вам нису криви ако вам иде лоше!

 

ЈАРАЦ

 

Одавно сте заслужили срећу и љубав, и све најбоље. Пошто, никад није касно, за вашу срећу и вашу тугу, сада је ред. Слиједи вам љубав једне особе, а то ће бити и ваша судбина. Биће то крај лошег и почетак једног лијепог периода.

 

 

ВОДОЛИЈА

 

Ваша прича о љубави крије и туге и радости, и срећу и бол. Од вас се очекује да будете спремни да идете у смијеру који вас води и вуче ка себи. Њега ће одређивати само једна особа, и то она која ће зачарати ваше њежно срце.

 

 

РИБЕ

 

Као да сте постали роб љубави, понашате се тако предано. Ваше срце вас носи и лијево и десно и вријеме је да се окренете ка себи. Сами себи будите судија и не дајте да вам други суде. Оно што је за вас најбоље, најбоље ће бити да чините!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана