Данас се остварују љубавне жеље: Овај датум доноси узбудљиве преокрете

ГС
Данас се остварују љубавне жеље: Овај датум доноси узбудљиве преокрете

Према нумеролозима, данас је моћан дан, односно датум огледала који отвара сва врата.

Данашњи датум 3. март (03.03.) сматра анђеоским. Нумеролози кажу да је ово дан који ће отворити нова врата у животу, посебно на емотивном плану.

Уколико вас тренутно мучи нека љубавна дилема, нисте сигурни да можете да поднесете велике промене, будите сигурни да све можете и не одустајте од своје жеље. Сигурно у окружењу имате особу на коју можете да се ослоните, кој аможе да вам помогне да остварите свој циљ, пружи утеху и љубав, пише najzena.alo.rs.

Бројеви 0303 најављују врло узбудљив период када је емотивни живот у питању. Можете имати љубавну дилему. Број 0 симболизује почетак и крај, затворени круг, бесконачност. С обзиром на то да се понавља два пута она може да указује на дилему или крај једног, а почетак новог поглавља живота. Та промјена може, нажалост, некога и да повриједи. Број 3 описује духовите, оптимистичне, креативне и великодушне људе који воле да буду у центру пажње, да их други слушају и да им се диве.

За заузете, симболизује разочарање или дилему. Уколико је ваш однос дуже вријеме нестабилан, вјероватно је мало потребно да се погорша. Можете то да спрујечите уколико се обоје потрудите.

Слободне данас очекује интересантан позив или сусрет. Могуће је да ће вас особа која вам се некад давно допадала позвати да изађете, а онда ћете примијетити да и даље између вас постоји хемија и пожељећете поново да се видите.

Уколико сте недавно прекинули емотивну везу, немојте да журите и потрудите се да се што боље упознате. Можда то није особа са којом ћете провести остатак свог живота, али ће вам сигурно бити лијепо колико год да веза потраје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана