Данас је петак 13. и најјаче ће ударити ове хороскопске знакове

ГС
Foto: Илустрација

Хороскоп открива које хороскопске знаке ће чувени петак 13. највише уздрмати, а ево о коме је ријеч:

Бик

Околина вам завиди на самопоуздању којим зрачите, никада нисте имали проблема са сумњом у себе, нарочито у овом мјесецу. Напредујете на пољу каријере, али на петак 13. комуникација ће бити отежена. Могући су велики сукоби, а хороскоп вам савјетује да све своје примједбе одложите за други дан. Оно што урадите у афекту може да се одрази на ваше дугорочне планове и циљеве. Избјегавајте даља путовања.

Шкорпија

Шкорпије нису ни свјесне колико петак 13. може да их пољуља. Шкорпије су навикле да добију све и одмах, али данас ће морати да се стрпе. Хороскоп савјетује да не позајмљујете новац и не потписујете никакве важне уговоре. На сву срећу, партнери ће знати како да изађу на крај са вама.

Јарац

Јарчеве ће такође уздрмати петак 13. хороскоп савјетује да се не баве никаквим тајним радњама, јер може доћи до најмање жељених резултата. Не склапајте договоре са особама које врло мало познајете, а нарочито не обављајте новчане трансакције са њима. Могући су конфликти са партнером, али крајем дана схватићете да је ријеч о неспоразуму. Суочите се са рјешењем, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана