Да може да врати вријеме шта би урадио Ован, а шта Стријелац?

astro.com
Да може да врати вријеме шта би урадио Ован, а шта Стријелац?

Када би сентиментални Бик могао да уђе у времеплов, притисне дугме и врати се у дане кад је само зарађивао новац и гомилао ствари, био би мање посесиван и много прилагодљивији потребама особе коју воли, док би се Јарац као прво ослободио комплекса ниже врijедности које вуче још из дjетињства...

 

Ован

Импулсивни Ован, када би могао да врати врijеме, не би тако олако пропустио велику љубав из младости, а у оквиру своје породице, поставио би се ауторитативније и више времена би посветио дjеци. На послу би радио само оно што воли и никоме не би полагао рачуне, а радовао би се сопственим успjесима на спортским теренима или снимању неког акционог филма.

Бик

Када би сентиментални Бик могао да уђе у времеплов, притисне дугме и врати се у дане кад је само зарађивао новац и гомилао ствари, био би мање посесиван и много прилагодљивији потребама особе коју воли. Већ у младости започео би приватни бизнис, највјероватније трговину накитом или би имао стални извор прихода, како не би морао да зависи од намргођеног шефа.

Близанац

Спретни Близанци, када би могли да се "ресетују", у свом животном компјутеру инсталирали би неке нове програме. Као прво, на вријеме би схватили значај квалитетне емотивне везе, а своје љубавно гнијездо направили би са неким кога воле и на вријеме ушли у брак. Покушали би да буду стрпљивији и не би се толико обазирали на оне којима је успијевало да их лако изнервирају.

Рак

Размажени Рак, када би могао да се врати у прошлост, вјероватно би се потрудио да данас нема глобалног отопљавања, ни опасности да видео-надзор откаже, па да нежни Рак брине и свашта му пада на памет. Мање би патио и паничио, мање би плакао и прибојавао се, али би зато на пословном плану био много амбициознији, само кад би завртиео казаљке сата уназад.

Лав

Када би могао да се врати у прошлост и уништи у коријену своје страхове од хроничних тегоба или слабости, озбиљније би радио на остваривању својих младалачких снова, па би од хобија направио посао и створио могућности да материјализује своје праве жеље. Не би било бесаних ноћи испред екрана са филмовима или игрицама, а Лав би пустио осјећањима на вољу.

Дјевица

Било би то непоновљиво искуство за Дјевицу, кад би могла да завири у прошлост и поради мало на неким детаљима. Тада би схватила да треба да испуни себи неке жеље, купила би бродић, запловила и ни због чега се више не би нервирала, а уживала би баш као у бањи. Сједила би на сплаву, испијала лименке и гледала низ воду опуштена и задовољна.

Вага

Кад би могла да врати сат уназад, емотивна и уздржана Вага организовала би свој живот тако да мање пати због љубави, а више да се окрене каријери. На послу би била одлучнија, заборавила би на своју дипломатичност и постројила би сваког на своје мјесто. Не би више глумила да јој је лијепо и када није, само да не би увриједила онога до кога јој је стало.

Шкорпија

Уколико би могла да се врати у вријеме када је била нико и ништа, али лудо заљубљена, Шкорпија би схватила да је љубомора бескорисно траћање енергије. Мање би кидала живце другима, мање би била егоиста у љубави и имала би више времена за друге. Развила би своје таленте и бавила се умјетношћу, умјесто да стално буде оријентисана ка новцу и заради.

Стријелац

Могао би полетни Стријелац свашта да промјени, ако би му се указала могућност да се врати неколико година или деценија уназад, као прво да већ као млад почне да се бави приватним бизнисом којем би приступио врло озбиљно. На вријеме би склањао "паре за црне дане", а у љубави не би сједио на двије столице и траћио време на особе које га не заслужују.

Јарац

Многе ствари биле би другачије, када би строги Јарац могао да врати вријеме уназад, па би се као прво ослободио комплекса ниже вриједности који вуче још из дјетињства. Покретачка снага у послу, за Јарца би биле његове вриједности, а не комплекси који га прогањају из прошлости. Ослободио би се утицаја оца, а у љубави би био много отворенији и приступачнији.

Водолија

Уколико би се ексцентрична Водолија вратила у прошлост и завртјела казаљке сата уназад, схватила би колико је боље да буде реална у послу, па своје таленте више не би траћила него би их уновчила. У љубави би била прилагодљивија и спремна да се жртвује за особу коју воли и више времена би проводила са породицом, а мање по кафићима и ресторанима.

Рибе

Када би могле да врате време уназад, Рибе би вољеле да буду великодушније, поузданије и смиреније, али и да утичу на људе који ће бити важни у њеном животу. У потрази за љубављу и партнерима не би тражиле длаку у јајету и промјениле би склоност ка цјепидлачењу, због којих је у њиховим емотивним везама углавном важило правило "сваки бирач нађе свој отирач".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана