Да ли знате који је ваш срећан дан?

metro-portal.hr
Да ли знате који је ваш срећан дан?

Кад повежемо астрологију и календар, па упоредимо којим даном у недјељи влада која планета, према нашем хороскопском знаку можемо сазнати који нам је дан најсрећнији.

Сваки дан недјељи, као и сваки хороскопски знак, има планету која врши најснажнији утицај, па на тај начин можемо распоредити своје активности током недјеље према зодијаку.

Понедјељак је дан којим влада Мјесец, први радни дан у недјељи кад обично око себе имамо доста људи, па је повољан за склапање познанстава и партнерства, као и за пријатељска и породична окупљања. Како Мјесец управља нашим осјећањима, дан је управо створен за њих, а најбоље ће се сналазити Ракови којима је Мјесец владар.

Уторак је дан којим влада Марс што нас обично испуњава енергијом и самопоуздањем, што овај дан чини идеалним за рјешавање нагомиланих проблема и прелажење препрека које смо до сада сматрали непремостивим. Наравно, агресивни Марс утиче на комуникацију па је боље не улазити у свађе. Дан као створен за Овнове којима је Марс владар, а није лош ни за Шкорпије којима Марс влада у сарадњи с Плутоном.

Сриједа је дан којим мудро управља Меркур, па га треба искористити за ментални рад било које врсте - од читања, писања, студирања до учења нових вјештина. Комуникација је нарочито добра сриједом, па покушајте што више састанака да закажете управо за тај дан. Близанци и Дјевице осјећаће се нарочито пријатно на дан којим управља њихов владар Меркур.

Четвртак контролише Јупитер, планета среће, оптимизма и позитивне енергије, па је управо тај дан најбољи за суочавање с великим проблемима. Срећа коју носи Јупитер помаже при остварењу неизвесних циљева, стога, четвртак је ваш дан ако имате таквих послова. Стријелци и Рибе уживаће четвртком.

Петак је дан кад најјачи утицај има Венера, шармантна планета која ће вам помоћи да уживате у задњем радном дану и почетку викенда. Како је Венера планета љубави, сви романтични сусрети требало би да се одиграју управо петком, а најбоље ће се сналазити Бикови и Ваге.

Субота је дан којим управља Сатурн, планета одговорности, дисциплине и организације која ће све што није савршено припремљено разбуцати. Суботом обратите пажњу на детаље и послушајте сваки мудар савјет који добијете. Најбоља је за Јарца и Водолију, којима је Сатурн сувладар уз Уран.

Недјеља, задњи дан недјеље доноси владара Сунца, што је јасан знак да је то дан одмора, опуштања и племенитих активности. Добро је бити дарежљив и љубазан према људима, јер вас Сунце управо тера према томе. Дан као створен за Лавове.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана