Да ли вам име доноси новац?

Blic.rs
Да ли вам име доноси новац?

На неке људе новац се лијепи чак и ако се не труде много.

Други читавог живота напорно раде, а слабо зарађују и остају на истом положају. Одговор на питање зашто је то тако крије се у нумеролошкој матрици имена сваке особе, односно у броју који се зове број новца, посла и богатства. Он највише одређује ваш друштвени и лични живот, а ви вам откривамо како да га израчунате.  

 

• Напишите своје име и презиме, па у таблици пронађите број који одговара сваком слову. Саберите бројеве имена и презимена одвојено, а онда саберите и та два броја. Сабирајте их док не добијете једноцифрен број.

• Исто урадите са надимком и осталим именима која користите у пословном животу. Ако у послу користите мужевљево презиме, израчунајте тај број, ако пак користите девојачко, број који добијете прерачунавањем тог презимена биће релевантнији за вас.

ТАБЛИЦА

123456789

АБЦЧЋДЏЂЕ  ФГХИЈКЛЉМ  НЊОПРСШТУ ВЗЖ

 

Примјер: Јелена 5+9+7+9+1+1=32    3+2=5


1

Јединице настоје да увијек буду прве. Труде се да савршено обављају свој посао јер од тога зависи њихово самопоштовање. Не ослањају се ни на кога и не рачунају на туђу помоћ. Послодавци јако цијене људе попут Јединица. Оне по правилу добро зарађују, али никад не постају милионери. Више их занима сам рад него стицање капитала.

 

2

Двојке увијек уз себе имају партнере који им помажу да дођу до новца. Њих партнер или издржава, или запошљава, или им обезбјеђује услове да реализују своје пословне потенцијале. Способности Двојке највише долазе до изражаја у тиму, па ће оне највише зарадити и напредовати управо као дио тима. У суштини, Двојке богатство стичу или тако што га наслиједе или тако што с партнером оснивају сопствено предузеће.

 

3

Тројке много воле новац, али до њега долазе само кад им пође за руком да бизнис повежу са својом вјечном потребом да се забављају. Без талента и среће Тројке живе од спорадичних, несигурних зарада. Тројке треба да нађу мецену, то јест неког спремног да плаћа њихов начин живота и мишљења. Основна одлика Тројке је креативност. Оне су окренуте духовности, умјетности и великим идејама. Богатство ће стећи само ако имају прави таленат или луду срећу.

 

4

Четворке ни до чега у животу не долазе лако. Морају да улажу велике напоре за сваки успјех, а одрицање од разоноде због посла није једина њихова жртва. Оне морају да одбијају послове који их истински привлаче због сигурнијих или боље плаћених послова. А опет, оволика посвећеност неће им увијек обезбједити материјалну сигурност и мир. Веће шансе да се обогате имају само Четворке способне за лов у мутном. У сваком случају, Четворке су велики радници. Њихови успјеси увијек су оправдани и заслужени, али судбина их, нажалост, не награди сваки пут.


5

Петице су лежерне особе, па их највеће зараде чекају на путовањима и у иностранству. Прилагодљиве су, имају добру интуицију и слух за најситније промјене. То им даје способност да не троше новац тамо гдје га троше други. Штавише, гдје други дају, Петице добијају. Петице лако мијењају дјелатност, па никада неће бити сиромашни. Имају многе таленте који се добро плаћају.

 

6

Шестица тражи истомишљенике и повезаност. Зато ће највеће успјехе постизати кроз породични бизнис, а ако се баве неким креативним послом, онда кроз коауторство. Мада Седмицама новац није циљ сам по себи, стало им је до њега. Парадокс Шестица је у томе да што више дају, то више имају, па ако не успију да раде у заједници, може се десити да читав живот проведу у сиромаштву.

 

7

Главна особина Седмица је аналитичност. Ти људи су у стању да пронађу најрационалнији пут за остварење својих потенцијала. Свиђа им се да откривају туђе тајне, то им и иде, па од тога солидно зарађују. Међутим, финансије их не занимају превише. У стању су да раде само за идеју. Жртвоваће благостање да би се бавили нечим што стварно воле и у шта вјерују. Ако им је судбина таква да не морају да брину о егзистенцији, па могу да се посвете ономе што их занима, биће апсолутно срећни.

 

8

Осмице увијек теже опипљивим и конкретним резултатима. Њима је најважније да оно што раде буде добро плаћено. Никада ништа не раде из чистог ентузијазма јер их посао ради посла уопште не привлачи. Читавог живота могу да раде нешто што их суштински не занима само ако је добро плаћено. Осмице нису само способне да зараде, него су веште и у обртању пара. Умију да улажу тако да се новац сам умножава. Воле власт и моћ јер оне су пречица до богатства.

 

9

С једне стране, Деветке жуде за послом који ће имати глобални утицај и помоћу ког ће моћи да усреће читаво човјечанство, а с друге стране желе да им таква дјелатност донесе брз, лак и велики профит.

Новац и Деветке су у компликованом односу. Главна особина Деветки је нестрпљивост, и то може да им буде препрека у раду и зарађивању. Ако на вријеме схвате да труд не мора увијек да буде награђен из прве, имаће велике шансе да стекну солидан иметак, па чак и да се обогате.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана