Да ли смете да прочитате овај хороскоп? Брутално откривање најгорих особина

nadlanu.com
Да ли смете да прочитате овај хороскоп? Брутално откривање најгорих особина

Ко је болестан опсесивац, а ко напоран… Ко неподношљив…

Ован

Болесни посесивци који би партнеру одузели потпуну слободу, а себи дозволили харем љубавница.

Углавном запињу за неосвојиве тврђаве и не познају губитак док се комплетно психички не униште. Веома несређени у мозгу, скачу на све и свашта и то мора бити одмах, не познају тактику, а разболи их чекање.

Када виде да сте имали право неће вам признати, своје грешке не признају.

Они не вјерују у хороскоп. Немају нежности, себични и нападни, не користе мозак, не посједују емотивну интелигенцију, не препуштају се нити прате партнера.

Заврше са лудаком у животу јер је њихов избор партнера ужасан и послије се обавезно чуде када су варане или остављене. Све у свему, треба им веома много времена да схвате ствари, ако се то икада деси.

Бик

Самозадовољни, ћутљиви, досадни.... Њихов највећи је психички проблем што немају проблема. Све им је супер и немојте их мучити са својим проблемима јер они их немају. Њима треба створити проблем да би им живот био занимљивији.

Њихов мир је савршен док се не претвори у манично лудило, када их избаците из такта, тада се својим роговима, ножевима и све што се нађе при руци изобличеног лица иду према вама као на матадора који носи црвено.

Тада се закопајте сами или припремите сјекиру, неће попустити ни на извињења.

Близанци

Главни оговарачи и трачаре, издајице и превртљивци са двоструким мјерилима која се мијењају сваких 10-15 минута. Кажу да је Јуда био близанац. Људи са наличјем и стотину лица. Вјечити глумци, нарциси површног погледа на живот.

Они не вјерују у хороскоп. Ако подвучете црту испод, видјећете да сте за њега јако ниско на листи приоритета.

Увијек ће имати нешто да направе и биће са неким прије него с вама. Једноставно, њихова прица никада не пије воду. Истина је да вас вара. Екстра лоша страна тога је да је у питању више особа одједном.

Добра страна је да и њих третира исто као и вас. Имате посла са особом која не може остварити и пружити квалитет, па зато може квантитет.

Али то што не пружа ништа, не значи да од вас не очекује да пружите све. Ипак, они су само јефтини, себични, вјешти на ријечима и ријечи су једина валута коју имају и којом желе од вас узети све што имате.

Ако имате вишак времена које желите бацити кроз прозор, одморити мозак плитким стварима без перспективе или наћи неку која це вам бити никаква жена или мушкарац, изволите .

Рак

Посесивне особе, увреде се ако им ‘добро јутро’ нисте зажељели у правилној интонацији, мијењају расположење како им падне на памет а уз емоционалну потребу да неког тлаче јако им је важно да са стране шврљају.

Ако их оптужите за лаж надрљали сте, плакаће и кукати годинама. Рак мијења своју личност из крајности у крајност.

Једног дана се претвара у вашег најгорег непријатеља и садисту, док је слиједећег опет она „стара", са благом амнезијом.

Ако желите имати темпирану бомбу поред себе која вам редовно експлодира у фацу сваких пар дана, само напред. Само се учланите у ловачко друштво јер ће вам требати пушка кад – тад.

Лав

Арогантни, уображени и напорни подцјењивачи. Лавови заиста вјерују да је њихово све лијепо и добро.

Да њихов улазак у просторију прате рефлектори и да се у свакој просторији увијек налази најмање једна особа која их обожава.

Истина је да је у питању увијек тачно само једна особа. Она сама.

Дакле, да би били са Лавом ви морате научити да му љубите ноге; да се слажете са свим сто каже; да га обожавате без разлога.

Дјевица

Опсесивно – компулзивни неуротици који се стреса ослобађају чистећи стан, слажући робу и кинески порцулан. Презахтјевне цјепидлаке којима ни превише није довољно.

Оне не познају љубав, без емоција су, код њих се све своди на секс.

Ако је који знак проститутка то је овај. Непрестане оправдавајуће анализе довешће до ваше умне парализе. Само робот може бити сабранији и хладнији од Дјевице.

Са Дјевицом сте сигурни у једно, кад – тад ће вам забити нож у леђа. То ће бити промишљено, анализирано и потврђено као најбоља опција за њу. Тако добро глуми да нећете ни наслутити да данима или мјесецима калкулише да ли је дошло вријеме да вас елиминише.

И тек када буде била потпуно сигурна, откриће своју издају. Откуд толики таленат за подлост и безосећајност? Нарциси који брину само о своме изгледу са тежњом ка савршенству, како оне то лијепо зову.

То је у ствари пливање у сопственим говнима у којима је до кољена. Дјевица нема страсти, загрљаја, њежности, топлине, све сузе које пусти су ту јер оплакује себе.

Да нема те њене неуротичне нервозе и журбе у њој (због сата који откуцава док је она толико далеко од свог циља савршенства) због које пукне и изгуби своју рационалност, помислили би да имате посла са андроидом. Али немојте те њене тренутке губљења контроле да побркате са емоцијама.

То је само рефлекс, скакање поклопца на лонцу који се треба ослободити притиска јер вода кипи. Чиста физика. Она је вјерна само себи и то искључује све остале људе.

Вага

Нарцисоидни шизофреници, огледало им је најбољи пријатељ, потпуно нестабилни, треба им недјељу дана да се одлуче хоће ли наручити Кока-колу или Пепси, толико су лијни да је право чудо како уопште устају из кревета.

Бездушни, без срца, без крви. Оне знају вољети само ако сте финансијски или положајно истакнути.

Ријеч пријатељ не постоји, колико год им се отворите, нећете добити ни приближно једнако јер оне само пажљиво слушају вас а своје карте не отварају.

Драже су им 1000 лијепих лажи, него једна болна истина, зато су најуспјешнији у лагању чак и себе.

Шкорпија

Самосажаљевајући аутодеструктивци који свој чемер не могу поднијети сами, па морају повући још 100 људи за собом.

Да је сутра крај свијета, они се не би шокирали, вјероватно би га дочекали учествујући у садо-мазо оргијама. Смрт им није ништа страшно, а пале се на крв и све оно што обичном смртнику изазива језу.

Прати их обиљежје љубоморно посесивних психопата. Без секса се разболијевају психички и умишљају да им се спрема завјера.

Нисте нормални ако сте одлучили Шкорпији да кажете да лаже.

Детаље ваше трагедије није препоручљиво описивати због запањујућег низа бруталних сцена. Уколико којим чудом имате посла с добром Шкорпијом (постоји ли то?), понудиће вам сексуалне услуге.

Шкорпије су емотивно незреле, неваспитане, подле, осветољубиве и покварене и не презају ни од чега. Знате како се понаша мало дијете када му отмете омиљену играчку.

Оно се дури и љути се, бијесни, плаче, гризе, у том тренутку вас цијелим својим бићем мрзи из дна душе. Да је веће и јаче, са тим емотивним стањем не контроле, скочило би на вас и прегризло вам гркљан.

Овакве импулсе контролишу Шкорпије током цијелог њиховог живота, једино шсто науче са годинама је да маскирају своје праве мотиве и разлоге.

Без обзира на године, зрелост или пол, када дубоко загребете испод те површине која углавном дјелује интелигентно, опасно или лукаво, долазите до емотивно незреле особе на нивоу 5 – годишњег дјетета.

Али немојте занемарити злопамћење тог дјетета. Оно вам неће заборавити, правиће планове, враћати ће вам када се више ни не сјећате разлога.

Неће презати од сопственог уништења да постигне свој циљ. Какав год разлог био, за њих је то најважнија ствар на свијету. Шкорпији морате бити заувијек једини, да је заувек волите и да никада ни не помислите висе на иједну другу.

Стрелац

Распикуће и коцкари, уживају да соле памет, а ентузијазам им је толики да је и оживети мртве сасвим могуће – наравно, само ако они то раде. Ужасавају се да признају да знају за осјећај туге.

Не улазите у брак са Стрелцем ни случајно јер када је увјерен да вас воли, то ће га проћи за мјесец дана. Једино ако нисте довољно богати да га задржите или имате статус који му даје већу силу.

Њих се исплати хватати у лажи јер испетља таква чудеса од оправдања да то постане невјероватно забавно искуство. Стрелчеви не знају да лажу.

Да ли да то звучи чедно и лијепо? Да те ухвати носталгија. Не заваравајте се, ореол недужности најмоћнија је одбрана Стрелца.

Жалосно је гледати је како иде кроз живот. Упорно одбија схватити да је њен систем вредности тотално наиван и неприкладан и да увијек надрља.

Човјек би се запитао шта је њена ствар којом се пробија напред? Памет сигурно није. Не посједује упорност и дисциплину, а баратање новцем, ту је најгори.

Једноставно нема осјећај за материјалну вредност, или га има али је болестан, углавном умире у беди и сиромаштву. Сирова је истина да једина ствар којом се пробија напред је надање у фактор среће.

Једни могу и знају, а други, као они, једино што могу је да се надају у срећу. Та филозофска лапрдавост моралиста којом изјављује гомилу глупости које немају везе са животом и памећу зна да окрене човјеку утробу.

Јарац

Вјерују у судбину до задњег слова, ријеч ‘опрости ‘ не постоји у њиховом рјечнику. Можете живјети поред њих цео живот, бити у браку, а никада не сазнати што имају да вам кажу.

Осјећања не знају да искажу ријечима, па те умјесто волим те, често дочека нека увреда. Продали би задњицу за друштвени статус.

Кукавица је, он бежи главом без обзира чим ризик постане већи. Бјежање и остављање на цједилу је нешто што ради и радиће цио живот.

Ако и успијете да га ухватите да би се осветили не очекујте задовољство да видите патњу на његовом лицу док га газите. Јер ево друге кључне ствари у вези њега: Он је фригидан. Емотивно неписмен.

Неспособан да покаже своје емоције, а камоли да их прима или пружа. Када се подвуче црта он је превише спор, мрачан и сиромашан да би са њом осјетили праву радост и задовољство живота.

Клоните се те искомплексиране фригидне кукавице. Схватичете да вама доминира неко ко не вреди, не може и не пружа ништа.

Али… Постоји изузетак ако нађете козу чији је загрљај топао и јак, чије су сузе туге и радости редовна појава на њеном лицу, зграбите је и не пуштајте јер сте нашли чисто злато.

Водолија

Разуздани слободњаци који кроз живот 500 пута изгубе себе. Били би пријатељи свакоме, на крају не успију никоме, а пређу оне који су највише за њих учинили и то забораве. Вјечита забадала у приватни живот других.

Вјероватно вас не изненађује чињеница да је, према статистици, највише шпијуна је управо у знаку Водолије.

Они ће све учинити за пријатеља у једном трену али ће све то пребројати. Своје лажи су склони подметнути другоме, најкраће живе, јер живот без одговорности доноси рану смрт.

Он да је лагао? Ни случајно! Шта је лаж? То не постоји. То је илузија. Постоје само различити погледи на исту ствар.

Треба имати отворен ум и разумијевање према ономе што је различито од нас. Они не вјерују у хороскоп. Суштина Водолије је да га уопште није брига за вас, шта причате или мислите о њој.

Разлог због којег је са вама уопште је тај да вас сматра чудаком и то је довољно да котирате високо у њиховим очима, будући да себе сматра несхваћеним, посебним, екстра вредним.

У суштини је сиромашна особа окренута само себи и са лошим трипом у глави. Нема шта да пружи осим система вриједности у коме нема будућност за себе.

Рибе

Самосажаљевајуци досадњаковићи, чекају да неко дође и утеши их, не могу се ни попишати без туђе помоћи, и најмању ситницу виде као врхунску сензацију па гњаве људе около.

У паузи, кад су добре воље, баве се туђим проблемима, па опет падну у депресију – и тако укруг. Рибе не лажу. То није могуће, вjероисповест им то не дозвољава.

Редовно иду у цркву и тамо траже опроштај. Уосталом, да су случајно то урадили свевишњи им никад не би опростио, сигурно би их моментално муњом спржио.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана