Чувени астролог каже да ће ова три знака добити гомиле новца

ГС
Чувени астролог каже да ће ова три знака добити гомиле новца

Од 20. априла на снагу је ступио ретроградни Меркур и трајаће све до 15. маја, а познато је да је ово изазован аспект који може донијети много непријатности и ненаданих проблема. Ипак, познати руски астролог Павел Глоба истакао је да ће неки знаци, иако је у току овај аспект, имати и те како много среће.

Он тврди да три знака Зодијака од 22. априла имају прилику да остваре своје снове и реализују бројне планове, преноси "Внимание.про". То су Лавови, Дјевице и Јарчеви. Ево кратке астро прогнозе за њих.

ЛАВ

Усмјерите све своје снаге на практични дио својих планова и на конкретне акције. Немојте пропустити одличну шансу да дођете до својих циљева, можда и дугогодишњих, лако и глатко.

ДЈЕВИЦА

Заборавите на скромност! Ваш труд и напори треба да буду вредновани и биће. Ово је такође период када ћете имати пуно среће са новцем. Успјех посебно треба да очекују припадници знака који живе у другој земљи или у граду у ком нису рођени.

ЈАРАЦ

Ово ће бити период када ћете добити налет инспирације и креативности, па сви који се баве таквим типом посла и хобија, могу да очекују пуно сјајних прилика. Ово ће вам донијети и завидан приход и добре финансијске прилике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана