Чувајте се, они увијек враћају мило за драго

ГС
Foto: Илустрација

Ови знакови Зодијака су веома осветољубиви.

Шкорпија

Шкорпије су познате по својој напетости и страсти. Ово се протеже на сваки аспект њиховог живота, укључујући и онај гдје се осјећају омаловажено. Са природном склоношћу ка стратегији и оштрим осјећајем за интуицију, Шкорпије су у стању да смишљају планове који су суптилни и ефикасни. Имају фантастично памћење и не заборављају брзо када су повријеђени, због чега су њихова осветна дјела добро прорачуната (и често дуготрајна). Шкорпије такође посједују дубок осјећај лојалности и правде, тако да су њихови поступци често вођени жељом да преузму правду у своје руке, исправљајући оно што виде као неправду.

Ован

Овнова смјела, импулсивна природа значи да не прихватају неправду скрштених руку. Када осете да су искоришћени, Овнови имају тенденцију да реагују брзо и пуном снагом. Њихови акти освете су често директни и стварни, одражавајући њихов непосредан и конфронтирајући стил. Иако то значи да они нису од оних који ће дуго бити љути, то такође значи да ће свако ко је презрео Овна, осјетити пуну и непосредну снагу свог беса. Они се не плаше да ставе до знања да траже освету и вјероватно ће ризиковати када дијеле правду. 

Јарац

Јарчева одлучност и стратешко размишљање могу се проширити на начин на који се понашају у ситуацијама у којима желе да траже освету. Они су стрпљиви појединци и спремни су да сачекају прави тренутак да делују, обезбјеђујући да њихови поступци имају предвиђени утицај. Ако Јарац постави за циљ да се освети некоме ко им је нанео неправду, неће лако одустати од свог плана - склони су да неко вријеме задрже љутњу. Њихови акти освете су често прорачунати и могли би имати за циљ да науче другу особу лекцији, одражавајући њихову практичну и дисциплиновану природу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана