Црни Мјесец у Ваги, биће ово период скандала и ванбрачних афера

Агенције
Црни Мјесец у Ваги, биће ово период скандала и ванбрачних афера

Црни Мјесец или Лилит ушао је у Вагу и ту остаје наредних девет мјесеци, сасвим довољно да направи дар-мар у нашим животима. Како је Вага 7. поље природног хороскопа која је задужена за љубавне односе, до краја марта 2025. биће врело у кревету, многи ће искусити фаталне љубави, али и пуцање по шавовима и афере које брзо бивају откривене.

Најгоре ће проћи парови који већ дуго времена животаре без истинских емоција, а неспремни да започну нову животну фазу. Њима долази крај који је одавно на видику.

Легенда о Лилит

Према легенди, Лилит је била прва Адамова жена направљена од земље као и он, која је жељела да има иста права као и он. Због тога је одбачена и прогнана, па је Бог од Адамовог ребра створио Еву.

У астрологији, Лилит се сматра за други тамни Земљин сателит који се креће на удаљенијој орбити од Мјесеца, због чега се не види па носи име Црни Мјесец. Лилит у астрологији представља исконску страст, ванбрачне афере, љубавницу, освету, борбу за женска права, деструктивну силу којој мушкарац не може да одоли и која руши све пред собом.

Биће ово период скандала и ванбрачних афера

Кад се нађе у знаку Ваге који је 7. поље природног хороскопа и који симболизује љубав и по својој природи тежи балансу, то значи да наредних девет мјесеци у љубавним односима слиједи турбулентан период између онога што имамо и онога за чим жудимо.

Лилит у Ваги ће узбуркати страсти и потиснуте снове који, кад се појаве на површини наше свијести, добијају огромну снагу и доминирају нашим поступцима.

Зато ћемо у наредних девет мјесеци бити свједоци бројних скандала јавних личности, пуцања вишедеценијских бракова због прељубе и жеље да задовољимо оно исконско у нама.

Лилит је важна тачка у наталном хороскопу и њена позиција говори о ономе што је најдубље скривено у подсвијести. Она описује наша инстинктивна понашања, сексуалност, егоизам и потребу за деструкцијом.

Посебно критичан период ће бити око 4. септембра

Она не може бити спутана, па се мушкарци жене Евом која представља тип жене која ствара породицу, а потајно жуде за Лилит коју бирају за љубавницу.

Посебно опасан биће период око 4. септембра када ће се Венера као владар знака Ваге спојити са Лилит, што ће дуплирати њену енергију и снагу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана