Чиме је опсjеднут ваш хороскопски знак: Јарац самим собом, Рак успjехом

Б92
Чиме је опсjеднут ваш хороскопски знак: Јарац самим собом, Рак успjехом

Сваки од хороскопских знакова има своје опсесије које му свјесно или несвјесно контролишу живот. Бику је највећа опсесија новац, а Шкорпији оданост.

Ован је опсједнут шопингом

Припадници овог знака неустрашиви су и ентузијастични у свим пољима живота, па и у својим малим опсесијама. Стално траже нешто ново у животу, а ту глад најчешће задовоље сатима шопинга. Њихова опседнутост куповином иде из крајности у крајност у толикој мјери да им то у потпуности преузима живот.

Новац и луксуз главна су опсесија Бика

Бикови су стабилни, упорни и издржљиви, а квалитети им помажу да стекну добру позицију на послу. Не боје се да раде напорно, а све са једним циљем, да стекну што више новца. Велики износ на текућем рачуну омогућава им уживање у луксузу који цијене једнако као и новац, али не устручавају се да га троше на друге.

Близанци опсједнути техником

Живахни и друштвени припадници овог знака опсједнути су техником, која им омогућава бољу комуникацију са свима које воле. То је њихов прозор у свијет, а обожавају их због слободе коју им пружају. Слаби су и на моду и спремни су цио дан да потоше на комбиновање нових модних трендова.

Рак жуди за успјехом

Саосјећајни Ракови увек су спремни да помогну, али само ако се то не коси с њиховим увјерењима. Они јасно изражавају своје ставове и свим показују шта им се свиђа, а шта не. Жуде за успјехом и спремни су за то да иду и изнад својих граница. Тај успјех је најчешће везан за породични и приватни живот.

Лав има главну опсесију – надмоћ

Припадници овог знака имају одређену аристократску особину која их тјера да у свему буду најбољи. Управо је то њихова највећа опсесија, надмоћ и супериорност над другима. Воле другима да покажу да се одлично сналазе на свим пољима живота.

Дјевица је опјседнута редом

Педантне Дјевице опсједнуте су редом у толикој мјери да им се живот често само око тога и врти. Највише од свега цијене тачност и дисциплину, а ако им то неко поремети претварају се у праве краљице драме. Опсесија савршено уређеним свакодневним распоредом граничи се са опсесивно-компулзивним поремећајем.

Вага жуди за равнотежом

Ваге су склоне претераном анализирању, зато и не чуди што су опсједнути животном равнотежом. Тај баланс настоје да постигну лијепим стварима, било накитом, путовањима или одећом. Проблем је у томе што тај свој порив не могу да контролишу па их шопинг може избацити из такта.

Шкорпије опсједнуте лојалношћу

Припадници овог знака познати су по својој мистериозној и посесивној природи па у животу највише жуде за искреношћу и лојалности. Они желе односе пуне повјерења, а својом опсесијом сматрају велику жељу за знањем и за окултним. Не либе се да покажу своје знање колико год то другим знаковима ишло на живце.

Путовања су главна опсесија Стријелца

Баш као и Овновима, и Стријелци највише у животу обожавају авантуре и активности. И док су други опсједнути надмоћи и искреним односима, њихова мала опсесија су путовања и направиће све како би што чешће путовали. Једино се тако могу решити вишка енергије по којој су толико познати.

Јарац је опсједнут самим собом

И док су другим припадницима Зодијака важније материјалне ствари, Јарац је опсједнут самим собом. Он има егоцентричну црту која га тјера да све направи у своју корист, без обзира да ли ће повредити некога или не. Упустиће се у лов на успјех и газити по другима, осим ако га страх да ће изгубити нешто још важније не натјера да одустане.

Водолија жели да буде најкреативнија у друштву

Шармантни припадници овог знака имају сталну потребу да буду најкреативнији у друштву. Стално нешто стварају и прави су иноватори, али то више раде за своју душу него због успјеха. Иако им признања годе, битнија им је титула најкреативнијег знака у друштву.

Рибама блиске “нездраве” навике

Рибе су прави сањари и живе у властитом свијету који су скројили по својој мјери. Припадници овог знака су лабилни и зато не чуди што се лако навуку на нездраве навике, попут брзе хране, коцкања или алкохола. Једном кад то пробају постају толико тиме заокупљени да се тешко могу извући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана