Четири знака могла би ове седмице да прекину везе

ГС
Четири знака могла би ове седмице да прекину везе

Прекид везе никад није лаган, међутим, чини се да је за одређене хороскопске знакове то ипак лакше пребродити у љетним мјесецима, а за неке од њих ће ова седмица бити преломна.

Постоји разлог зашто људи прекидају током љета и још експлицитнији разлог зашто ће четири хороскопска знака учинити то управо у приоду од 31. јула до 6. августа 2023. Разлог је једноставан - више се не можете поднијети.

Високе температуре и притисак око односа не помажу, због тога је ова седмица за поједине знакове критична. Имају утисак да морају површински дјеловати као да је све у реду, али осјећају се као лажњаци.

Свјесни су да је вези дошао крај, а што више партнере ословљавају као „партнере“, осјећај  мучнине је све снажнији. Желе само да се однос што прије заврши и ово је кључна седмица у којој ће то остварити, пише Your Tango.

С једне стране, слијева се енергија Овна и Марса, док с друге стране противтежу ствара утицај Сатурна. Не треба заборавити ни утицај сезоне Лава те чињеницу да је Мјесец у Водолији. Ово није само седмица прекида, него експлозије, растварања и потпуног раслојавања.

Због свега тога постоје велике шансе да четири знака ове седмице прекидају везе.

Лав

Било да сте се заљубили у неког другог или једноставно не можете поднијети више ни један дан ове лажне везе у којој се налазите, једно је сигурно: готово је. Не осврћете се након што схватите да је ваша љубавна веза готова. Можда сте чак и окрутни према свом будућем бившем партнеру једноставно зато што су вам очи и ум другдје.

Сва љубав и поштовање које сте имали према партнеру претворили су се у прах, и иако вас он можда преклиње да останете или размислите, већ сте одлучили. А у том стању нема попуштања, опраштања ни наставка везе. Оно што сте прекинули у овој седмици заувијек је готово.

Дјевица

Осјећате се као да сте најстрпљивији и најљубазнији партнер на свијету, али ипак постоји нешто што вас у свему томе прилично мучи. Чини се да више нисте сигурни можете ли одржати своју наизглед срећну везу. Имате утисак да сте бољи од тренутног партнера и да заслужујете боље.

Иако сте пуно улагали у себе током година и покушавали напредовати, имате дојам да партнер није учинио исто. Као да само свједочи вашем напредовању према савршенству, док је он задовољан својом позицијом и нема се намјеру мијењати. У седмици од 31. јула до 6. августа 2023. увидјећете да на тај начин не можете градити будућност, те да вас другдје чека цијели свијет.

Шкорпија

Није питање јесте ли се одљубили. Јесте. Сада се питате шта учинити с остатком живота. Веза је неповратно завршила и више се не можете вратити на старо. Не осјећате да себи или партнеру дугујете другу прилику или још један покушај, те обоје осјећате да сте већ покушали. Довољно је, јер резултат је неуспјех.

Неуспјех у комуникацији и неуспјех да се договорите, тако да у овој седмици коначно увиђате да више нема смисла расправљати о свему. Нагомилали сте превише љутње да бисте опростили, а већ сте толико пута покушавали поново да вам је једина преостала опција прекид.

Водолија

У овој седмици Водолије ће увидјети да више не могу поднијети осјећај спутаности. То вриједи за свакога у вашем животу ко вас је покушао или успио саботирати.

Научили сте да у животу постоји више од тога да останете уз романтичног партнера који вас не узбуђује и више од тога да се партнер уз вас осјећа сигурно. Питате се гдје сте ту ви. Имате право осјећати се онако како се осјећате, без обзира што ће то шокирати онога кога остављате. Љубав често долази тек након жртве и спремни сте то прихватити. Ово је ваш живот, па га имате право живјети како желите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана