Четири најопакија хороскопска знака

ГС
Foto: Илустрација

Знамо да опаких има у свим знаковима, али четворка се истиче у тој особини. Не само што ће се окомити на вас из освете, него и из зависти или једноставно зато што им нисте симпатични.

Три од тих знакова имају наглашен ратоборни Марс, док је четврти под окриљем охолог Сунца.

Шкорпија

Најопакији ликови рођени су у Шкорпији или у том знаку имају асцендент или пуно планета. Слове као врло осветољубиви, али је освета само један од мотива за исказивање опакости. Довољно је да сте им антипатични. Макар им нисте учинили ни рекли ништа ружно, могу вас повремено гађати циничним примједбама и подсјећати вас на ваше грешке и слабости.

Ако сте им конкурент, смислиће сложену сплетку да вас уклоне с пута, а омиљена им је тактика лажно оптуживање и подметање доказа. "Идеално" је, дакако, да им се замјерите.

Немогуће је процијенити како ће реаговати - вулканским гњевом, леденом хладноћом или претварањем да се не љути. Како год, можете бити сигурни да цијело вријеме прорачунава како ће вас натјерати да "платите", а на то је вољан чекати неодређено дуго.

Јарац

Уз Шкорпију и Бика, највеће злопамтило. Ако сте се им се замјерили у д‌јетињству, Јарци могу до старости чекати прилику да вам врате мило за драго. Најгори су према онима које сматрају пријетњом, али лоше подносе и увреде, подсмијех и понижења. Посумњају ли да сте им конкурент, нарочито у послу, поставиће вам замке из предострожности.

Ован

Борбени и изравни, сасуће вам у лице све што им је на уму, не водећи рачуна о вашим осјећајима. Могу постати прилично агресивни ако се осјете повријеђенима, ако открију супарника за исти циљ или ако уоче да је неко успјешнији или богатији од њих. Могу узети неког на пик већ и само зато што им иде на живце.

Лав

Упознаћете њихов гњев ако их увриједите, ускратите им поштовање или се правите важни у њиховом друштву. У њиховом су репертоару и пламени гњев на лицу мјеста и дугорочно сплеткарење и оговарање. За разлику од Овнова, способни су глумити пред жртвом да је све у реду, а иза кулиса припремати офанзиву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана