Четири најиритантнија знака хороскопа: Њихове потезе немојте доживљавати лично

ГС
Foto: Илустрација

Свако има неку чудну ситницу која излуђује друге, а како откривају астролози неки од знакова Зодијака су склонији таквом понашању.

1. Јарац 
Јарчев фокус на практичност и ефикасност може да изгледа као чисто зло, али они не осјећају ама баш никакво задовољство ако повређују друге. Код њих је све у дугорочним резултатима, па тако, ако морају да буду и мало окрутни да би осигурали продуктивност и сигурност, немојте то да схватите лично. Испод те непопустљиве спољашњости крије се душа од повјерења која је спремна да остане уз вас заувијек.

2. Лав 
Лав не зна да остане изван рефлектора, али то код њега није због себичности. Лавови заиста захтијевају много пажње и похвала да би били срећни. Они имају огромно срце са пуно љубави за све. Једном када су њихове потребе испуњене, потрудиће се да сви остали добију једнако вријеме под рефлектором који их обасјава.

3. Вага 
Вага може понекад да дјелује помало прорачунато. Оне имају тенденцију да траже "велике забаве" и "сјајне предмете" умјесто "дубљих" веза и осјећања. Вага је шампион равнотеже и лепоте, и посветиће сву своју енергију да се побрине да они око њих уживају у мирном и пријатном окружењу.

4. Рак 
Рак зна да буде помало љут, али то је тенденција свих водених знакова који често знају да се заглаве у сопственим емоцијама. Рак је такође жестоко везан за породицу и блиске пријатеље, и нец́е се зауставити ни пред чим док није сигуран да они које воле имају све што им је потребно. Ако дате до знања Раку да заиста примјећујете и цените све што раде, они ће само наставити да проналазе више начина да вас усреће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана