Четири хороскопска знака којима 2024. доноси драматичне промјене

ГС
Четири хороскопска знака којима 2024. доноси драматичне промјене

У првим јмесецима године планете ће драматично промјенити свој положај – који од хороскопских знакова ће имати користи од тога? Ко су хороскопски знаци којима 2024. доноси драматичне промјене?

Хороскопски знаци којима 2024. доноси драматичне промене:

Ован (21. март – 19. април)

За следећу годину треба да поставите циљеве – 2024. имаћете много енергије, па је боље да знате шта да радите унапред. Од 20. јануара Плутон ће ући у 11. поље – за вас то значи потпуно преиспитивање вашег живота. Можда сте у последњих годину дана нечим били незадовољни – а на почетку нове године коначно ћете схватити како да промените свој живот.

Најјачи период је од 14. фебруара. Марс улази у Плутон у Водолији – ово ће вам дати прилику да утичете на људе и њихово понашање и промијените сопствени живот. Ово може бити промена посла, преговори са шефом о унапређењу, отварање сопственог бизниса – све ове радикалне кораке најбоље је предузети у фебруару .

У марту су вјероватни неспоразуми са партнером. Ако већ дуже вријеме размишљате о прекиду везе, урадите то у марту. Раскид овог месеца донијеће осјећај слободе и олакшања.

А неочекивани профит ćе вам помоćи да се потпуно опоравите. У априлу ćе се Јупитер састати са Ураном, тако да је могуćе добити наследство, добити на лутрији, бонус – уопште, све што нисте планирали.

Бик (20. април – 20. мај)

Већ крајем децембра почеćете да осеćате прилив снаге који раније није био. А од јануара ће Плутон ући у вашу зону каријере – ово ће вас набити амбицијом. Поред тога, на почетку године ваш шеф ће цијенити ваш рад током протеклих месеци (који нису били лаки).

У марту ће доћи до помрачења Месеца – вријеме када треба да процијените свој живот. Опустите се, узмите неколико слободних дана, преиспитајте своје циљеве. Биће корисно набавити дневнике, планере и распореде – ово ће вам помоћи да структурирате свој живот тако да не буде хаоса.

 Али у априлу почиње прави посао. Штавише, она ће бити срећна. Пожелећете да се изразите, отворите нови посао, промените посао – а звијезде ће бити на вашој страни. Штавише, најпрофитабилнији период почиње у мају, тако да ćе нови посао брзо донијети приход.

Близанци (21. мај – 20. јун)

Од 20. јануара ваш живот ће се промијенити – упознаћете нове људе, радити оно о чему сте дуго сањали и добити признање на послу. У јануару ће вам се вратити радозналост – пожелећете да похађате курсеве, прочитате више књига, придружите се заједници интересовања.

 У фебруару ćе самци упознати нове пријатеље – и оне који дијеле њихово мишљење. Можете се ослонити на ове људе – они су са вама више од једне године. А од марта до априла пожелеćете романсу – познанства, занимљиве састанке. Срећом, звијезде су на вашој страни, тако да можете безбједно да седнете са колегом који вам се дуго свиђа или да преузмете апликацију за упознавање

Крајем маја у ваш знак ćе ући Јупитер – оптимизам којег веć имате у изобиљу постаће још већи. Добићете и занимљиве понуде за посао – на њих би требало да пристанете ако већ дуже вријеме желите да дате отказ.

Јарац (22. децембар – 19. јануар)

Ова година ће бити једна од најнезаборавнијих у вашем животу. У марту ће се у вашем знаку срести Јупитер и Уран – што ће донијети успјех у љубави и креативности. Али то ће бити нешто сасвим необично – на примјер, заљубићете се у особу потпуно другачију од вашег типа, или ће вам партнер организовати необичан романтичан састанак. Тако је и у креативном пољу – одједном пробудите интересовање за нешто за шта раније нисте ни слутили. Вриједи напоменути да ће све ове промијене остати.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана