Четири хороскопска знака која не знају да штеде

GS
Foto: Ilustracija

Док неки људи пажљиво троше сваки цент, други се истичу склоности трошењу без граница.

Не знају како разумно распоређивати новац и не могу се одупријети импулсивним куповинама.

Можда су за то криве звијезде. Људи који не знају штедјети често су рођени у ова четири хороскопска знака.

Лав

Лав је знак који воли бити у центру пажње, а како другачије него с новчаником пуним лове? Лавови једноставно не знају шта значи "штедјети за црне дане". За њих сваки дан мора бити величанствен, било да је ријеч о куповини дизајнерске одјеће, луксузним вечерама или планирању егзотичних путовања. Њихова љубав према луксузу и удобности не познаје границе. Новац за Лавове није само средство за живот, него средство за уживање у животу.

Стријелац

Стријелчеви су познати по свом духу авантуре и истраживања. За њих, штедња звучи као препрека за оно што заиста желе – путовати свијетом. Било да су у авиону за Бали или на спонтаном викенд-путовању у други град, Стријелчеви једноставно не могу престати трошити на искуства и доживљаје.

Рибе

Рибе, вјечни сањари Зодијака, често заборављају да новац није неограничен ресурс. Често се губе у својим маштаријама и, док сте рекли кекс, њихов новчаник већ је празан. Рибе воле трошити на умјетност, књиге, филмове и све што их инспирише, без превише размишљања о буџету. Њихов проблем није у намјери, већ у томе што једноставно не могу задржати фокус на стварима попут банковног рачуна.

Близанци

Близанци су познати по својој енергији и непредвидљивости, а то се итекако одражава и на њихове финансије. Они су импулсивни купци који ће, без превише размишљања, потрошити новац на најновији гадгет, пар ципела или нешто што су видјели на Инстаграму. Близанци воле промјене па, ако виде нешто што им се свиђа, купиће то без размишљања хоће ли им стварно требати, преноси Индеx.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана