Чекају нас још четири опасна датума у фебруару

ГС
Чекају нас још четири опасна датума у фебруару

Иако смо превалили половину фебруара, овај најкраћи мјесец у години спремио је још неке изазове за нас.

Тако су нам остала још четири критична датума, те на ове дане треба бити посебно пажљив према себи, али и према другима.

16. фебруар - Венера прелази у знак Водолије

Када Венера пређе у знак Водолије, атмосфера се мијења, а осјећај губитка снаге може бити изражен. Ово је период гдје је потребна додатна пажња према психичком здрављу, јер су могући изазови у том смислу. Важно је подржати своје вољене и бити обазрив према емоционалном стању.

17. фебруар - Венера у конјункцији с Плутоном

Ова конјункција између Венере и Плутона може донијети изненадно погоршање здравља. Савјетује се опрез, а посебно је важно провести вријеме у самоћи како бисте избјегли енергетске вампире и очували своју добробит.

22. фебруар - Венера у конјункцији с Марсом

Четврта конјункција, овог пута између Венере и Марса, доноси период гдје се може очекивати повећана тензија у комуникацији. Избјегавајте свађе, будите стрпљиви и покушајте пронаћи компромисе, јер грубост и тврдоглавост могу доминирати ситуацијом.

23. фебруар - Меркур прелази у знак Риба

Прелазак Меркура у Рибе може донети финансијске изазове. Препоручује се избегавање непотребне куповине, а посебно треба обратити пажњу на тај дан (23. фебруар) када су могући проблеми у финансијским трансакцијама, пише Атма.хр.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана