Чак шест планета иде ретроградно, а Меркур ће забиберити као никад! Ниједан знак се неће извући

Kurir
Чак шест планета иде ретроградно, а Меркур ће забиберити као никад! Ниједан знак се неће извући

Август је тек почео, али нам је већ припремио бројна космичка изненађења. Овог мјесеца ће се чак шест планета кретати ретроградно, па нас тако очекују Сатурн, Плутон, Уран, Јупитер и, наравно, извикани Меркур.

Почетком недјеље ретроградна Венера и Сунце удружили су се с непредвидивим Ураном и изазвали нагле промјене код свих нас. Можда ћете се суочити с неким неочекиваним изазовима, стога се не бојте да размишљате изван оквира док се крећете кроз преокрете. Немојте да журите с одлукама јер енергија ретроградне Венере може неке од ових порива да учини пролазним.

Млади Мјесец 16. августа је у коњункцији с ретроградном Венером, која доминира нашим љубавним животима следећих недеља, а ово може бити корисно време да преузмете иницијативу за решавање било каквих дуготрајних проблема у вези или сукобљених жеља које су се појавиле у вашем срцу последњих дана. Тако бурно, али с могућим срећним исходом.

23. августа је датум који треба означити у календару јер је то први дан сезоне Девице, као и почетак ретроградног Меркура. Сунце у Девици натераће вас, хтели ви то или не, да потпуно продрмате ствари и прочистите распоред и посложите живот. Нажалост, истог дана почиње ретроградни Меркур у Девици, што може отежати јасно сагледавање свих ситних детаља живота. Будите стрпљиви са собом и другима јер ово је за сада пета планета која се придружила Ретроградном тиму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана