Брачни партнери по хороскопским знаковима

Блиц
Брачни партнери по хороскопским знаковима

Било да планирате брак или везу, или из чисте радозналости за вас смо порнашли занимљиве упоредне хороскопе. Они који се разумију у астрологију тврде да су они прилично тачни.

ОВАН

ОН

Мушкарац Ован спада у категорију најпожељнијих у очима жена и углавном су то они мушкарци о којима маштају све жене. Спадају у категорију мушкараца које салијећу жене, обасипају их комплиментима, поклонима, романтичним порукама, а његов приоритет је да жена мора да буде лијепа и паметна. Али од жене тражи и да буде високо морална, мада сами нису ни близу таквој особини. Муж Ован не толерише превару, али је склон да улијеће у флертове, паралелне везе и љубавничке односе. Никад му није доста узбуђења.

Савјет: Ово су јако поносни мушкарци са незајажљивим сексуалним апетитом који тешко контролишу. Дакле, оно што свака жена мора да зна, ако жели Овна за мужа и да тај однос траје дуго, мора да одговори на све сексуалне жеље.

ОНА
Спада у виталне, здраве и често физички супериорне жене које се ријетко када жале на било шта. То су хиперактивне, амбициозне жене. Не толеришу глупе и неактивне мушкарце. Свом партнеру су љубавнице и пријатељице у исто вријеме. Овим женама никад није досадно и спадају у оне којима дан траје 24 сата, а некада и 25, ако устану на вријеме. Често су веома згодне и лијепе и веома су поносне са изразито високим мишљењем о себи.
Савјет: Јако су љубоморне на сваку ситницу и захтјевају да им муж посвети максимум пажње и да дословце не види ништа и никог осим ње. Дакле, само исти такав мушкарац, посесиван, агресиван и страствен ће се уклопити у њен живот. Ако сте повучени или стидљиви будите што даље од њих.


БИК

ОН
Мушкарац Бик спада у типове који се најбоље уклапају у улогу мужа. Ово су мужеви благе нарави. Спадају у вјерне мужеве и невјерни постају једино ако нису задовољени његови сексуални апетити који као и све остало нису мали. Хедонисти су у сваком смислу и воле да уживају. Никада неће занемарити партнера и породицу. Краси их особина да воле да изгледа да сви зависе од њих.
Савјет: Ако је у могућности, обезбједиће веома луксузан и удобан живот жени, јер мушкарац Бик зна да воли и да јако воли своју жену. Увијек тражи лијепу и згодну жену, а на развод се јако тешко одлучује.

ОНА
Жена Бик спада у најзахвалније, најодговорније жене у зодијаку, када је улога супруге у питању. Цијело биће поклања мужу, веома је вредна и потпуно посвећена дому и породици. Њен смисао је породични живот. Махом су благе, добродушне и зависне од мужа. Када су брачне кризе на тапету ове жене прелазе преко свега. Предност за мушкарце који имају жену Бика је што нису љубоморне.
Савјет: Добро је све док се не потегне питање материјалног, јер су једино на ту тему љубоморне и посесивне. Дакле не дирајте њихову удобност и радите шта вам је воља. И што је успјешнији мушкарац поред ње, она је боља. Тада не постоји ништа што неће испунити.

БЛИЗАНЦИ

ОН

Мушкарац “лак за одржавање”, није љубоморан нити посесиван, али свакако није за жену са таквим особинама. Муж Близанац је обично интелектуалац, благо занимљив и интересантан и ријетко кад јако посвећен жени. Више је посвећен својим мислима и свом послу и спада у категорију оних који и интелектуално и физички нису баш љубитељи статичности коју захтјева породични живот. Када бира жену, обично је из исте сфере интересовања или истих погледа на тему брака. Ово су мужеви који, ако пронађу жену другачијих склоности, упорно покушавају да је промјене.

Савјет: Ако сте жена мушкарца Близанца не смијете да будете љубоморне, јер његова радозналост за друге жене никада неће престати. Флерт му је омиљена забава. Потребна му је жена која га неће спутавати.

ОНА
Жена интелектуалка којој је битнији интелектуални контакт са мужем него сексуални. Жена Близанац је много више посвећена послу него брачним питањима. Ова особина жене Близанца се не мијења током живота и велике потешкоће јој представља усаглашавање ових обавеза. Не воле баш кућни и затворен живот, али кад су у кући не подносе неред и нечистоћу. Друштвене су, причљиве, начитане и одговарају им партнери који су подједнако такви, професионални и покретљиви.
Савјет: Идеалне су као жене свима који у опису свог радног мјеста имају много друштвених контаката. Као и мушкарци, и оне су склоне флерту и завођењу. Вјешто крију своје мале авантуре и романсе.

РАК

ОН
Мушкарце Ракове бије глас да су добри и одговорни мужеви, али красе их и оне лошије особине. Истина, посвећени су кући и воле домаћи живот, али су велики емотивци и сентиментални са једне стране и велике цјепидлаке и сморови са друге. Наглашено су критични, увијек склони да се на нешто жале и никада нису до краја задовољни. Веома је чест случај да се мушкарац Рак ожени из користи, богатом или добро ситуираном женом са добрим статусом и положајем.
Савјет: Има много квалитета који се уклапају у традиционално поимање живота. Спада у вјерне и у оне који сексуално задовоље своје партнерке на начин да оне не желе да он икада оде од њих. Невјеран је само када његова потреба за сексом изостане.

ОНА
Жена Рак је синоним за мајку. Симпатична, срдачна, стрпљива, посвећена и наглашено заштитнички расположена. Служи и себи и другима. Махом је задовољна условима у браку и односима са мужем. То је једна страна медаље и дефинитвно особина већег дијела жена Ракова, али су и оне снажно емотивне и веома склоне честим променама расположења. Врло лако се одлуче за брак, али јако су посесивне.

Савјет: Често је носилац стабилности куће. Мушкарац коме је потребна права жена, у класичном смислу, не сме да пропусти жену Рака.

ЛАВ

ОН
Уз Овнове, још једна од поносних варијанти мужа. Поносан је на све што се тиче жене и породице. Он је централна фигура. Има став да је њему све дозвољено. Не толерише ако га жена и породично окружење не поштују. Ипак, зна да воли, уме да буде њежан и посвећен, искрено романтичан. Он намеће правила и дужности жени, али његова љубав је врло јака тако да жена, једну назови диктатуру, толерише. Компензује љубављу свој став цара и краља. Мана му је вјечна склоност ка авантурама.
Савјет: Племенити и лојалани, храбри и способни, у стању да се боре са животом на достојанствен начин, страствени и са способношћу да учине да се жена осјећа потпуно сигурном и вољеном.

ОНА
Ако мушкарац може да поднесе жену која гради каријеру и којој је та врста амбиције приоритет, онда је жена Лав идеална партнерка. Жена Лав увијек гледа са висине и често је улога у вези и кући замјењена. Она је газда у кући. Веома је квалитетна партнерка, јер све у кући и породици је савршено организовано. Уколико је и муж подједнако амбициозан, као и она, тада ће га пратити и у кући, а у послу ће му бити велика подршка. Воли да јој се поштовање исказује у сваком моменту, али она својим изгледом, понашањем и квалитетом то и заслужује.
Савјет: За мужа и породицу зна да се жртвује, веома је лојална партнерка. Ако нисте довољно амбициозни и доминантни, снажни и физички и психички, даље од ње. Ако јесте, имаћете идеалну жену и квалитетан брак.

ДJЕВИЦА

ОН
Компликован је, циничан, тежак, ситничав, досадан, хипохондричан, критичан. Велики број нежења је из овог знака. Не зна баш да покаже осјећања и страст, али је веома наклоњен домаћем животу. У браку гледа да оствари нешто као пријатељски живот, па често дјелује у односу са женом као да је са колегиницом са посла. Добра особина је и то што се ради о способном мушкарцу, који зна да обезбједи удобан живот за себе, жену и породицу. Склон је флерту, али ријетко иде до краја.

Савјет: Не спада у оне који ће жену водити у екстазу, али је зато мајстор предигре, завођења и романтике. Спада у оне који ће се јако потрудити да задовољи жену у сваком облику.

ОНА
Спада међу савршене супруге. Брак организује као пријатељски однос. Ово је жена код које у кући нема, нити сме, да се деси грешка. У кући јој влада савршени ред, све је угланцано и чисто. Изузетно се добро сналази у кухињи и спада у категорију најбољих куварица. Ово је паметна жена и изузетан економ. Оно шта је мана жене Дјевице је што доста ствари обавља рутински. Нешто је слабија емоционално, тачније под великим је утицајем околине. Никоме се не да у потпуности, ријетко ће показати емоције.
Савјет: Дјелује као да не зна да се радује и бије је глас безосјећајне, хладне жене, па јој је потребан неко ко ће је отопити. А отопиће се само онда када истински неког воли. Не тражите од ње више него што може и добићете изузетну жену. Преферира озбиљне интелектуалне типове мушкараца.

ВАГА

ОН
Мушкарац Вага спада у површне и незаинтересоване за брак, јер не воли домаћи и породични живот. Када су у браку, живе квалитетно и са пуно разумјевања, држећи конце судбине чврсто, али искључиво у својим рукама. Жене третирају као краљице и углавном јој приуште луксузан живот. Обасипаће жену поклонима, гардеробом, накитом, јер на љубав мушкарац Вага гледа као на уметност.
Савјет: Никад први не оставља жену, већ чека да то она уради.

ОНА

Жена Вага спада у категорију жена на које се мушки род буквално лијепи. У врло великом проценту је лијепа, привлачна и женствена. Ако мушкарац жели да има жену коју ће и приказивати нека бира Вагу. Једино мора да зна да се ради о жени која воли луксуз. Често ове жене имају и изглед који тера мушкарца да има осјећај да мора да је заштити. Углавном су ово жене снажне менталне издржљивости са снагом да праве хармонију у животу.
Савјет: Инстинктивно зна како у ком моменту треба да се понаша, како би задржала склад и складне односе. У браку мужу зна да пружи све што му је потребно. Воли флерт и не ријетко попусти пред удварањем.

ШКОРПИЈА

ОН
Ако неко може да понесе епитет најтежих за брачни живот, онда је то свакако мушкарац Шкорпија. Са овим мушкарцем је изузетно тешко остварити прави склад и хармонију и једини начин је да га жена безусловно прати у свему. Можете га вољети максимално, али то неће помоћи кад је љубомора у питању. Ако је жена јача од њега, у било ком смислу, боље да му не прилази, јер их не подноси. Спада у категорију кућних тиранина и врло агресивних особа, склоних насиљу, који живе са идејом да су сви окренути против њега. Врло су снажне сексуалности и наглашено љубоморни и посесивни. Друга страна, која такође доминира, а која је позитивна, је то што је овај мушкарац углавном у категорији врло успјешних пословних људи и веома способан да заради.

Савјет: Његова осјећања су искрена, али не умије да то покаже на прави начин. Обожава жену и дјецу и у стању је све да уради за њих. Склоност авантурама је иста као и код припадница овог знака.

ОНА
Ово је жена која брак схвата са невјероватном озбиљношћу. Уме јако да воли. Наглашено је брижна и као жена и као мајка. Оне породични живот једноставно осјећају и када су у браку посвећују се максимално. Оно што је могућа мана је што доста ствари зависи од њеног расположења Све што ради је из најискренијих побуда. Обожава мужа.

Савјет: Потребан јој је снажан мушкарац који је неће спутавати и који ће знати да је задовољи.

СТРЕЛАЦ

ОН

Спадају у особе које имају велике захтјеве када су жене и брак у питању. Муж Стрелац је највећи критичар у зодијаку. Често је одсутан од куће, а спада и у мушкарце који су велики мегаломани и брачни живот му је потпуно незанимљив. На љубав гледа као на срећан сплет околности. Браком се бави просто технички и на љубав гледа као на фудбалску утакмицу. Не разумије зашто је уопште потребно показивати било какве емоције према женама или било коме другом. Његова жена мора бити веома јаке интелигенције.
Савјет: Ови мушкарци су нестрпљиви. Не трпе никаква ограничавања и правила и жена мора стварно бити бар сличних погледа на свијет ако жели добар однос. Сексуално нису незанимљиви.

ОНА
Ако желите да вам жена буде најбољи друг и пријатељ, бирајте жену Стрелца. Воле све што воли и мушкарац Стрелац и доста су слични својим мушким колегама. Мада изузетно воле брз живот, посједују особину која се зове стрпљење и увијек ће чекати довољно дуго. Спада у интелигентне жене. Жена Стрелац је изузетно покретљива и послови којима се бави најмање подразумјевају боравке у кући. Када је у кући, експедитивна је и добра је мајка.
Савјет: Не знају шта значи љубомора. Не прави од секса науку ни приоритет, али воли да ужива у сексу и воли када се већ нађе у позицији брака, да јој се показује пажња и љубав. Веома су инспиративне када дође до секса.

ЈАРАЦ

ОН
Јарац никада не осјети крајње задовољство што је у браку. Ипак као муж је добар у класичном погледу. Са друге стране жена мушкарца Јарца нека се не нада да ће имати превише слободе нити да ће слободно располагати новцем ма колико да га има. Новац ће увијек стајати код мужа и увијек ће морати да тражи и да има оправдање. Муж Јарац је категорија конзервативног диктатора. Неразуман је и не слуша жену, често је деструктиван и ствара велики проблем увијек када се жена не усклади са његовим жељама.
Савјет: Дисциплина је готово војничка када је овај мушкарац у питању. Емоције су скоро стран појам за њега и није у стању да направи атмосферу задовољства и уживања. У сексу их бије глас да су маратонци.

ОНА
Жене Јарчеви не спадају баш превише у категорију женствених и оних на које се мушкарци лијепе. Често су  мушкобањасте, а темперамент је диктаторски. Наглашен је и мањак емоционалне топлоте и благости. Ипак одлике систематичности, вјерност и способност су карактеристике које ће привући мушкарца. Веома је добра домаћица и екстремно добро зна да економише и води кућну финансијску политику.
Савјет: Ово је жена за поштовање због несебичне лојалности и постојаности. Она може да буде идеална супруга за мушкарце којима емоције не играју превелику улогу.

ВОДОЛИЈА

ОН  

Ово је мушкарац који преферира слободу и интелект. Спада у оне који су оперисани од љубоморе и који су најбољи пријатељи својим партнерима. Нису посебно велики љубавници, нема у њима ватре, али ако жене воле неоптерећеност, ексцентризам и ослобођеност од предрасуда, овај мушкарац је идеалан за њих. Ријетко лажу, а брак је за њих као предузеће. Знају  да буду пажљиви када су жене у питању.

Савјет: Некад дјелују да су потпуно незаинтересовани за љубав, а то се тешко подноси. Најбоље се осјећају у необавезним односима.

ОНА
Веома интелигентне жене којима не прија однос у емотивним варијантама са пуно сентименталности. Веома је једноставна и неконвенционална. Њено понашање према мужу је такође једноставно и никада не изазива проблем. А мужу потпуно вјерује. Није љубоморна, није чак ни сумњичава и у принципу је не занима нити шта муж ради нити шта било ко други ради. Спремна је да се жртвује и за мужа и за породицу.
Савјет: Иако јој не прија суживот са емотивцем, она јесте емотивна, али је кроз живот води разум. Ријетко пада у афект. Мушкарац мора бити довољно паметан да квалитете ове жене максимално искористи. Сексуално су потпуно без предрасуда и вољне да пробају све.

РИБЕ

ОН
Осећајан и пажљив мушкарац, омиљен код жена. Једина мана му је што се тешко одлучује за брак. Према жени је осјећајан, воли домаћи живот и атмосферу и у кући проводи доста времена. Оно што је недостатак, често мушкарац Риба не спада у категорију материјално и финансијски јаких особа. Спада у сањаре и умјетничке душе. Често нема снагу да се бори и избори са животним проблемима.
Савјет: Ови мушкарци пате од недостатка амбиције и енергије и поприлично су нестабилни. Али уколико је жена снажна и уме да искористи одређене потенцијале овог мушкарца, брак може да буде бајка. Највише од свих задовољстава уживају у сексу.

ОНА
Жена која не спада ни у превише вредне, ни у превише амбициозне, а нити превише способне, али која се савршено прилагоди домаћем животу и мужу. Посједује невјероватну осјећајност и емоционалну снагу да се мушкарцу увуче под кожу и да постане неодољива и неопходна. За сваког мушкарца коме је потребна снажна жена боље је да избјегне жену Рибу, али сви који преферирају тотални спој слободно нека се одлуче за њих. Ова жена ће од куће направити врло мирно и удобно мјесто. Мана ових жена је да ма колико да су лијепе, сензуалне, талентоване ипак више воле да су сањалице и много живота им прође у простом сањарењу.
Савјет: Спадају у категорију веома одговорних жена, али и веома прилагодљивих. Оне нуде све чари које једна жена може да понуди мушкарцу. Њихов концепт секса је нешто као из “1001 ноћи”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана