Близанци уживају у секси униформама, Шкорпије падају на фетиш опрему

conopljanews
Близанци уживају у секси униформама, Шкорпије падају на фетиш опрему

Нико није имун на еротски веш и за те заводљиве крпице увијек има мјеста у орману.

За поклањање и за куповину никада није потребан посебан повод, пише Conopljanews.

Какав еротски веш воле хороскопски знакови?

Ован

Овнови воле веш у бојама, посебно наранџастој и црвеној. Ако желите да заведете Овна, одлучите се за комбинацију наранџастог и црног сатена или свиле. Воле и беби-дол стил. Овнови ће без проблема пасти и на црне подвезице или најлонке с халтерима, а ако их употпуните вртоглаво високим потпетицама, биће то пун погодак.

Бик

Бикови воле све што је или јако изазовно или јако дјетињасто. Ружичаста и црна су њихове омиљене комбинације. Жене рођене у том знаку обожавају кожне штикле и мрежасте чарапе. Мушке припаднике овог знака привлаче жене с тетоважама и пирсингом. Неки Бикови су склони и везањима, лисицама, оковратницима.

Близанци

Близанци имају дозу прилично перверзне стране у себи. Уживају у секси униформама, попут медицинске сестре, учитељице, полицајке... Жену у овом знаку воле и скупоцјени кимоно или кожни трико.

Рак

Жене рођене у знаку Рака воле дугачке, провидне спаваћице, прекривене шљокицама. Омиљене боје за доњи веш су им зелена и црвена, а обожавају изглед сатена. Ракови воле бијели веш, а многе жене рођене у знаку Рака воле да се облаче инфантилно.

Лав

Лавице воле веш са шарама тигра, леопарда. Оне су сензуална бића која воле и мало крзна на својој кожи. Сваки костим који у себи садржи неку врсту репа или ушију биће им привлачан и секси. Воле свилу, сатен и баршун, машнице, али и моделе који су пародија на моду педесетих и шездесетих година.

Дјевица

Жена рођена у знаку Дјевице је прилично скромна и преферира практично доње рубље. Ако се спрема за неку секси акцију, одабраће корсете и стиснути их колико год може у струку. Оссећа се секси и у чарапама са халтерима.

Вага

Вагама влада богиња Венера па ће жене увијек бирати што луђе и најсекси доњи веш који пронађу. Ружичаста, жута и плава су омиљене боје овог секси знака, али воле да носе и златан веш, платформе, мрежасте чарапе, халтере и провидан веш.

Шкорпија

Шкорпије су врло секси по природи и воле кожу, винил и пластику. Омиљена боја им је црна. Падају на фетиш опрему, као што су псеће огрлице, јапанска опрема за везање и ланци, а воле и уске високе чизме.

Стријелац

Жене Стријелчеви обожавају сензуалност корсета и сексипил који им дају дугачке рукавице, чизме и доње рубље с пуно дугмића. Јако воле плишане тканине попут баршуна. Љубичаста, црвена и зелена су им омиљене боје.

Јарац

Јарац је врло осјећајан знак и сматра да је памук врло сензуалан и секси. Високо квалитетна спаваћица је секси овом знаку, чак и ако је закопчана до грла. Узбудиће их и одјевни предмети с пуно шљокица. Многе жене рођене у овом знаку воле да носе мрежасте чарапе и танге, сатенске грудњаке и гаћице у розе, плавој или жутој боји.

Водолија

Овај визионарски знак воли изразито уски доњи веш од футуристичких и сјајних материјала. Свијетло црвена и тамно љубичаста су њихове омиљене боје, а перје, маске, свилене траке и шалови су омиљени додаци. Јако их узбуђују викторијанске кожне чизме, женствене рукавице без прстију.

Риба

Рибе нису толико живе и дивље сексуално, али јако воле лијепе памучне спаваћице с децентним розе или плавим тракама, као и спаваћице од ликре с цветним шарама. Обожавају штикле. Мушким Рибама ће се свидјети жена која носи мушки веш или превелику мушку мајицу за спавање. Узбуђује их и изглед невине студенткиње, али не могу да одоле ни секси халтерима или најлонкама употпуњенима краватом или лептир-машном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана