Близанци са Стријелчевима, Ракови са Јарчевима

Агенције
Близанци са Стријелчевима, Ракови са Јарчевима

Неке везе се, кажу астролози, просто, не могу избјећи!

Ево које комбинације знакова су баш такве, пише Lovesensa.

Ован и Вага

Већ при првом сусрету јављају се варнице. Енергија и сексуалност Овна и суптилан шарм и префињеност Ваге стварају велику хемију. Веза за припаднике оба знака представља велики изазов, којем је тешко одољети. Проблеми у односу могу да настану када пристојно понашање и живот по правилима Ваге почну да нервирају Овна.

Вага ће са друге стране ојачати у покушајима да “упристоји” свог партнера. Да би веза успјела, потребно је да ова два знака супростављене природе споје у заједничке активности.

Бик и Шкорпија

Када се њежни Бик отвори пред Шкорпијом и види и њену страст за животом, долази до велике сексуалне жеље. Када дође до везе, не могу да се засите једно другог, али сукоби су често неизбјежни.

Бика умори темпо Шкорпије, док Шкорпији засмета пасивност Бика. Ако се страст из спаваће собе усмјери у заједничка дружења са пријатељима, ствари могу да се поправе.

Близанци и Стријелац

Привлачност између ова два знака није само физичка, већ се одражава и на менталном нивоу. Радознали Близанци и филозоф Стријелац обожавају међусобне разговоре. Близанце ипак може да изнервира став Стријелца да он све најбоље зна, док Стријелац партнеру може да замјери повремену ноншалантност и склоност ка трачарењу. Рјешење је у заједничким путовањима.

Рак и Јарац

Осјећајност Рака и снага Јарца представљају прави спој. Страст може да поквари осјећај Рака да га Јарац повремено игнорише, док Јарцу може да буде непривлачна несамосталност друге стране. Морају стално да се подсјећају да нису само партнери, већ и љубавници.

Лав и Водолија

Краљ свог свемира Лав, не може да одоли слободној Водолији која признаје само свој ауторитет. Бунтовнички дух одушевљава Лава, а за Водолију је најпривлачнија Лавова харизма. Превелика потреба Лава за пажњом и противљење Водолије свим друштвеним конвенцијама могу да доведу до проблема. Спас од проблема морају да потраже у кревету, далеко од осталих.

Дјевица и Рибе

Дјевица воли ред, Риба одбија рутину, ово је довољно да се супротности привуку. Везу обоје посматрају као начин да преокрену живот оног другог, Дјевица као прилику да научи Рибу организацији, а Риба као шансу да Дјевици покаже како да се опусти.

Необуздана Риба може у једном тренутку да досади Дјевици, а жеља за контролом Дјевице да буде препрека за супротну страну. Спремност на компромис спашавају везу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана