Бизнис хороскоп за 2013

Мондо
Бизнис хороскоп за 2013

Биће и новца и посла, али само ако "заврнемо рукаве" и препознамо добре прилике. Ракови треба да сарађују са странцима, Водолије да покрену породични бизнис, Лавови "ортачки".

ОВАН

Очекујте да ћете се нарадити ове године, али и да ћете морати да се прилагодите другима и околностима. Немојте одуговлачити са промјенама које су неопходне. Можда ћете морати да узмете неки кредит да бисте започели или довршили нешто у вези са послом. Кредит узимајте само у ове сврхе! Покушајте да се усредсредите не посао и на зараду, а почетком године је могуће сарадња са људима који нису из вашег мјеста боравка. Свакако, добра година је пред вама, али може донијети велике губитке ако не знате који је ваш циљ и ако позајмљујете другима новац.

БИК

На почетку године, до прољећа, бићете нервозни због посла. Зато је неопходно да се фокусирате на пословне обавезе како бисте их завршили на најбољи могући начин. Мораћете да уложите додатну енергију како се не бисте нервирали. Успјех долази брзо, али само ако добро све испланирате. Од краја јануара до јуна, прилив новца преко неких неочекиваних послова или искоришћених прилика. Потрудите се да сарађујете више са мушкарцима, са људима који нису из вашег мјеста становања. Имајте у виду да ће се сарадња са иностранством побољшати, али да неће бити баш сјајна до јула. Уколико се бавите трговином или писањем, очекујте успјех тек у другој половини године.

БЛИЗАНЦИ

Можда ћете радити неки посао који вам се баш и не допада. Ове године не можете много да бирате. Немојте се нервирати ако мислите да губите вријеме, јер је боље да радите било шта него да сједите код куће. Уколико се префорсирате на послу, може доћи до пада имунитета и болести. Зато, не претјерујте. Нормално је да од претераног напора човјек не буде расположен, али окрените се себи услободно вријеме, читајте или радите нешто што волите. Припазите да вам неко не покраде ствари на послу.

РАК

Немојте се нервирати око посла, већ радите како мислите да је најбоље. Од краја јануара ће се многе ствари покренути, ствари које су до сада биле укочене, спутане, оне због којих сте били незадовољни. Помак очекујте већ од фебруара до јуна, а од јула ће вам бити много лакше, осјетићете растерећење, па ћете моћи лакше и да радите. Покушајте да се повежете са женским особама које нису из вашег мјеста рођења, могу вам бити од помоћи.

ЛАВ

Уколико сте планирали приватни посао, сада је прилика за то. Договорите се са породицом или пријатељима, разрадите заједно неки нови посао. Уколико сте већ приватник, ова година ће бити сјајна за вас. Само покушајте да све промените што вам до сада није одговарало у послу, или да у корену сасјечете све спорне тачке новог бизниса. Немојте бити нереални, разум је оно што се од вас тражи ове године. Добро избалансирајте посао и породичне обавезе.

ДЈЕВИЦА

Коначно ћете моћи да одахнете и да почнете да штедите новац онако како сте планирали. Немојте се нервирати ако све не иде по плану, сада ће бити боље, много боље него протекле двије године које су биле веома напорне. Покушајте да радите оно што волите, а ове године ће бити мање застоја него прије. Једино што ћете на почетку године морати мало више да уложите напора да бисте постигли жељено, а сви ће вас ометати у томе. Само гледајте себе, јер вам неће нико бити од помоћи.

ВАГА

Коначно ће вама бити лакше. Од октобра осјећате промјене набоље, па ће сада једино бити актуелна брига о новцу. Није пожељно да узимате кредит, сем ако не желите да уложите у дом. Покушајте да радите што боље на послу, али немојте да се преоптеретите. Обавезно се опустите када год имате прилику, како бисте на послу били ефикаснији. Од јула очекујте велика побољшања и лакшу ситуацију на послу. Проширење посла или неко унапређење је сасвим извјесно. Не одустајте.

ШКОРПИЈА

Што се вас тиче, некако ће новац долазити са свих страна, али немојте га трошити на глупости. Зашто? Зато што се осјећате помало депресивно и све вам је тешко, тако да ако мислите да ћете куповином неких ствари да побољшате своје стање, нећете, то је сигурно. Пробајте да се не развлачите на више страна, да не радите превише послова у исто вријеме јер нећете ништа урадити како треба. Од јула боља новчана ситуација.

СТРЕЛАЦ

Што се тиче новчане ситуације, ове године ћете морати много да радите, али више за углед, него за новац. Новац ћете имати, али слава ће бити ипак важнија. Покушајте да се склоните од душебрижника, тако ће вам живот бити лакши и срећнији. Не оптерећујте се неважним стварима, пазите шта потписујете. Ако почетак године не изгледа сјајно, од јула је боља ситуација.

ЈАРАЦ

Нема више толико потешкоћа на послу, па се и мање нервирате. Сада се окрените својим жељама и плановима, а у томе вам могу помоћи пријатељи. Покушајте да не вјерујете свакоме, и да не позајмљујете новац никоме. Од краја јуна ћете се суочити са реалношћу, јер ће тада лажне наде нестати.

ВОДОЛИЈА

Лијепо је што желите да се забавите на послу, али покушајте да из тога извучете неку корист. Од јула очекујте проширење посла, нове прилике, повећање плате. Једном рјечју - пословне прилике ће процвјетати! Покушајте да се усредсредите на једну област, а породица ће вам бити од велике помоћи.

РИБЕ

Доста изненађења, и непријатних и пријатних вас очекује у вези са послом. Покушајте да се добро организујете. У првој половини године очекујте добре прилике, али све се више своди на обећања. Тек у другој половини године ће се планови реализовати. Будите позитивни и упорни. Не вјерујте свима и не причајте свима шта планирате, само породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана