Бивша љубав се враћа у живот ова 3 хороскопска знака

Агенције
Бивша љубав се враћа у живот ова 3 хороскопска знака

Звијезде нам поручују да ће остатак 2015. године бити буран за ова 3 знака, јер ће им прошлост покуцати на врата...

Иако сте помислили да сте се извукли неповређени, сусрет са прошлошћу ће вас демантовати до краја године. "Стара љубав заборава нема", па ће вам се на неки начин вратити у живот.

То ће вас пореметити, а онда ћете имати само два пута - да уђете у брак или да потпуно заборавите једно на друго.

Само 3 хороскопска знака до краја ове године имаће конфузне љубавне ситуације, па сазнајте да ли сте међу њима:

Ован

Прошлост се спрема да вас подсјети. У овом случају, тешко да важи она реченица „прошлости, молим те, опрости" , јер као што су до сада сви врапци на грани научили - карма увијек дође по своје!

Нека бивша љубав може успоставити контакт са вама тако што ће вам се успутно јавити "само зовем као пријатељ, да видим како си и шта радиш", и игранка може да почне…

У новембру је могуће помирење и улазак у озбиљно партнерство или брак. Па, нека је са срећом, и вријеме вам је било да се смирите!

Близанци

И Близанци ће окусити свој дио „колача" које судбина и карма спремају. Припадници овог знака су се у приличној мјери „провукли" кроз земљотресне догађаје, али изгледа да нећете моћи да побјегнете од духова прошлости.

Они који су усамљени већ дуже вријеме сада успевају да остваре јако и стабилно партнерство, а они који су већ у емотивним односима имаће преиспитивање чврстине својих веза. Нешто ће вас покренути да поново контактирате неког кога нисте одавно чули, а за кога вас још увијек везује нешто дубоко изнутра.

Рак

Раковима није све мед и млијеко. Ситуација изгледа овако - ваше поље дома и озбиљних партнерстава и брака је свакако под великим притиском…додуше и поље каријере. Проблеме на емотивном плану успијећете да ријешите миром, стрпљењем, истрајношћу, одлучношћу...

И вама слиједи борба са духовима прошлости. Баш не можете да одолите да не одговорите на позив „оног неког" ко вам је захефтао срце - отрчаћете по још једну дозу, па нек иде живот…

За оне Ракове којима је љубав током цијеле године измицала, поправни испит биће у децембру, па зграбите своју прилику.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана