Биковима слиједи могућа сарадња; Лавови арогантни и препотентни; Ваге пуне енергије

ГС
Foto: Илустрација

Шта можемо очекивати од овог четвртка, шта нам звијезде предвиђају?

ОВАН

 

Нисте сигурни колико можете да вјерујете особи која се константно нуди да вам помогне по неким питањима. Сматрате да код ње постоји извјесна форма манипулативности. Слободно рачунајте да ће вас емотивни партнер данас жестоко изнервирати.

 

БИК

 

Особама са којима сте у контакту се допада ваш начин размишљања и идеје. Могуће је да вам чак буде предложена сарадња. Емотивни партнер покушава да вас подсјети на договор, али ви успјешно избјегавате да му изађете у сусрет.

 

БЛИЗАНЦИ

 

Биће ужурбано, али прилично весело на послу па ће вам бити лакше да одрадите досадне обавезе. Мозак вам данас ради хитро, па искористите овај тренутак да ријешите проблем који вас мучи. У контакту са супротним полом показујете ведрину и причљивост.

 

РАК

 

Данас ћете морати да одрадите неку обавезу коју већ извјесно вријеме одлажете. Дошли сте до неког крајњег рока и вријеме је да се покренете. Данас долазите у контакт са изузетно занимљивим људима који у вама буде интересовање.

 

ЛАВ

 

Иако то није била ваша намјера, другима данас у комуникацији дјелујете препотентно и арогантно. У суштини – то исто бисте и ви могли да кажете за њих. Слабе могућности за договор. Вољена особа ће вам вјероватно доста тога замијерати данас.

 

ДЈЕВИЦА

 

Ако нисте стигли да одрадите неку обавезу, будите сигурни да ће вам се још исто толико посла натоварити, па ћете се одједном наћи у великој гужви. Од јутрос кашњења, гужва, проблеми са техничким средствима, рачунаром, телефоном.

 

ВАГА

 

Код вас је данас све ужурбано. Међутим, и ви лично сте пуни енергије да вам просто прија да функционишете у оваквом темпу. Данас нешто лошији односи са надређенима. У емотивном дијелу осјећате блискост и потребу за вољеном особом.

 

ШКОРПИЈА

 

Данашњи дан вам може бити напоран, а највише ће вам сметати што ћете тешко постизати договор и усаглашавање, чак и са најближим колегама. С друге стране – нешто у понашању вољене особе вам јако смета и припремате се да разговарате са њом.

 

СТРИЈЕЛАЦ

 

Вама је лично ово одличан дан за комуникацију и можете се у великој мјери ангажовати око нечега што вас већ дуже вријеме заокупља. Искористите тренутак да покренете битна питања. Познанство које ће вам у потпуности окупирати мисли.

 

ЈАРАЦ

 

Могуће је да ће неко својим понашањем често прелазити границу и требаће вам доста стрпљивости и труда да не будете избачени из такта. Ни са надређеним особама нећете имати складну комуникацију. Једна особа вам привлачи пажњу.

 

ВОДОЛИЈА

 

Неко вас нервира на ситно и колико год вам сметале провокације ове особе, нећете дозволити да вам поквари расположење. Особа коју сте од скора упознали даје вам велике назнаке да би жељела да вас упозна боље.

 

РИБЕ

 

Потребно вам је да имате добру комуникацију са особама са којима непосредно сарађујете, али изгледа ми да ће то бити проблематично. Спремите се да будете стрпљиви. У сусрету са неким ко вам је занимљив бићете духовити и расположени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана