Бикови воле њежан секс, Лавови страствен, а Рибе сензуалан

cosmopolitan.hr
Бикови воле њежан секс, Лавови страствен, а Рибе сензуалан

Сазнајте ко је склон костимираном сексу, а ко паралелним везама... И још много тога!

Ован

Нешто грубљи секс током ког има прилику да осјети енергију партнера највише му је по укусу. А ствар коју мрзи највише на свијету је чекање и завлачење, зато тако нешто Овну никада немојте приредити. Он је један од оних знакова пред којим, ако вам се свиђа, не треба да чекате прави тренутак. Он вам неће замјерити ако се баците одмах на акцију. Овнови воле експерименте, посебно ако су они ти који воде игру. Вијерни су својим партнерима све док им одговара њихова сексуална енергија.

Бик

Бик је сензуалан и њежан и такав је и секс који преферира. Њега ће одушевити чаша вина и чоколада укључене у предигру. Никако не воле журбу, већ воле да се потпуно посвете романтично сексуалним игрицама које код њих заиста трају. Воле и цијене сваки труд уложен у секс па тако нећете погријешити ако се побринете око секси рубља, подвезица, халтера... Шминка је такође пожељна. Велики су хедонисти што је више него очигледно на темељу игрица које преферирају. Углавном су вјерни, осим ако им партнер постане досадан. Нису промискуитетни и квалитет односа им је свакако најбитнији.

Близанци

Лежеран и лепршави Близанац, какав је у животу, такав је и у сексу. Сексуалну жељу ће им подстакнути добар разговор, па ако не успијете да их заведете ријечима, не морате да се трудите ни на друге начине. Забављају их еротске приче, костими, играње улога... Тешко се одлучују на промјену партнера, али и на улазак у озбиљну везу. Њима заправо добро дође мало подстицања будући да се њима самима никад никуд не жури.

Рак

Ракове ћете најлакше завести када сте на њиховом терену - у њиховој кући или на простору на којем се осјећају тако. Ракови воле бригу око детаља и педантност па ћете их потпуно освојити ако се детаљно потрудите око свега. Ако им припремите романтичну вечеру уз свијеће и цвијеће, тешко ће вам одољети. Нису промискуитетни, веома их забавља секс у води, емоције су им много битније од секса, али упркос томе, не може се рећи да су највјернији партнери.

Лав

Лавови луксуз, сјај и гламур воле у свему, па тако и у сексу. Њих привлаче сексуалне игрице на помпезним мјестима, али и у природи. Квалитетно вино, ласкање и комплименти распаметиће Лава. Не треба журити будући да они јако добро знају шта тачно желе. Апсолутно воле да доминирају и покажу своју моћ. Воле порнографију, али је ријетко гледају с партнером. Када је секс у питању, воле да прате занимљивости и новитете. Нису промискуитетни, али да бисте их задржали, свакако морате радити на емоционалном односу.

Дјевица

Дјевице имају проблема с опуштањем па им брига око свега много помаже. Лијеп доњи веш и пригушена свијетла свакако ће допринети атмосфери. Дјевице јако воле пажњу, ситне поклоне и гестове. Ако сте спремни на одржавање поприлично високих стандарда, Дјевица ће бити ваша заувијек, будући да је један он највјернијих знакова. Само морате да се наоружате стрпљењем и да им редовно посвећујете разне знакове пажње.

Вага

Вага ужива када све тече глатко и лијепо, полако. Воле секс и практиковаће га сваки дан, али свакако се могу суздржати од њега. Њима су емоције на првом мјесту и све док оне одговарају, друге им ствари нису толико битне. Лако су прилагодљиве, па секс вјероватно можете очекивати на заиста разним мјестима - на поду, у кухињи, па чак и на отвореном.

Шкорпија

Ово је један од најперверзнијих знакова. Он зна да привуче пажњу кога год пожели. Шкорпије воле порнографске филмове и секс у свим могућим позама и на свим могућим мјестима. Вјерни су патнери, осим ако постоји заиста озбиљан проблем у њиховој вези. Да бисте их задржали, потребно је да будете што бољи љубавник који ће се потпуно посветити самом сексу. Страст је оно што их држи на животу.

Стрелац

Ово је авантуриста који воли да испроба апсолутно све, како у животу, тако и у сексу. Он је свијестан чињенице да се искуство не може стећи кроз однос са само једним партнером, па је склон да их мењ. Секс им је изузетно битан и он им показује да је с везом све ок. А што се самог секса тиче, воле слободу и униформе и отворени су према готово свему, па ако партнер за то нема довољно воље и енергије, веза неће бити дугог вијека.

Јарац

Јарац је један од најсуздржанијих знакова, али у сексу један од најиздржљивијих. Углавном је вјеран свом партнеру и веома је посвећен вези. Спреман је да сатима измишља игрице и позе, као и да угађа партнеру, али само ако му је до тога стало. Ако имате посла с Јарцем који се не труди ни најмање, то вам је добар показатељ да и нема баш неких осјећања према вама. Имају стрпљења, а једном кад до секса дође, увидјећете да је вредјело чекати га.

Водолија

Они су јако склони експериментисањима и поприлично су перверзни. Иако не воле одуговлачити са сексом, никада неће притискати партнера и пожуривати га. Њима у сексу ништа није страно и комотно можете очекивати секс насред плаже, у лифту или на клупи. Еротски филмови омиљени су им жанр.

Рибе

Оне су изразито сензуалне, па ће их свакако одушевити секс уз музику и добро вино. Воле храну, па им је квалитетна вечера одличан афродизијак. Број партнера их ни најмање не оптерећује. Лако изгубе интерес за партнера због чега су склони преварама и паралелним везама, наравно, првенствено због секса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана