Бикови воле мазе, а Лавови доминантне жене

Index.hr
Бикови воле мазе, а Лавови доминантне жене

Бацили сте око на неког фрајера?

Ако знате који је он хороскопски знак, овдје ћете сазнати шта га привлачи и које квалитете треба да посједујете да бисте га завели. Чак и ако не пронађете неке од наведених квалитета код себе, покушајте, јер шансе увијек постоје, без обзира на све.

Ован

Мушког Овна највише привлаче жене које су самосталне, знају шта желе, храбре и спонтане. Они поштују слободу овакве жене и цијене њену снагу и храброст. Мушки Овнови воле изазове и могу да уживају у томе да их заводи самопоуздана жена тако што ће се опирати таман толико да све учине још занимљивијим.

Бик

Бик воли жене које су слатке, мазне, мирне и пријатне, које показују приврженост миловањем и пољупцима. Преферирају жене које су лежерне и чврсто стоје на земљи, али не и оне које су превише самосталне или енергичне.

Близанци

Мушкарца у знаку Близанаца привлаче жене које су паметне, а помало и мистериозне. Може их привући и не толико привлачна жена која је духовита и занимљива, јер су то особине које Близанци цијене више од љепоте.

Рак

Рака привлаче жене које су спремне да буду уз њега кад су му потребне и брину се о њему. Жена која пази и мази мушкарца Рака и чини да се он осјећа вољеним веома брзо ће добити мјесто у његовом дому, с обзиром на то да је њихов дом мјесто гдје они желе да се осјећају вољено, мажено и пажено.

Лав

Лав жели жену којом се може поносити, ону која чини да он изгледа добро у очима других само зато што је таква жена уз њега. Прелијепе, драматичне, префињене и резервисане жене су оно што њега привлачи.

Дјевица

Жена коју ће мушкарац Дјевица најпре примјетити је жена која је увијек дотјерана и конзервативно обучена. Они су веома избирљиви и не желе ништа мање од савршенства, због чега су веома често сами.

Вага

Мушку Вагу привлачи жена која има стила, али није превише формална кад не треба да буде. Она може да буде донекле префињена, али не сме да буде охола, може да буде избирљива, али не превише, може да има хрпу контрадикторних особина, све док је искрена у својим намјерама и нема скривених тајни.

Шкорпија

Жена која жели да привуче емотивно нестабилног мушкарца Шкорпију мора да буде веома витална и страствена. Они жуде за динамичним и снажним женама које нису неодлучне и безвољне.

Стрелац

Мушкарац Стрелац воли жене које су поштене, директне и поуздане, жене које би му истовремено могле бити и пријатељи. Они желе жене које су у једном тренутку дјетињасте, а у слиједећем филозофирају о озбиљним стварима, али које су увијек срећне и задовољне.

Јарац

Мушког Јарца привлаче жене које су друштвено прихватљиве и донекле формалне или резервисане, а да не спомињемо да морају да имају високе циљеве у животу и, ако не углед, онда бар жељу за њим.

Водолија

Мушке Водолије привлаче жене које су интелигентне, самосталне, слободног духа и које су добре за разговор. Мистериозност и неконвенционалност ће их фасцинирати, а претјерана емоционалност ће их одмах одбити.

Рибе

Мушкарац у знаку Риба воли жене које су романтичне и емотивне, осјетљиве и пасивне. Ако воли да сплеткари, ако је мистериозна или способна да учини да се он осјећа сигурним, може лако постати она права за њега.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана