Бикови у вези више не брину о себи, Близанци склони флерту

Prva.rs
Бикови у вези више не брину о себи, Близанци склони флерту

Ако немате среће у љубави, пробајте да промијените своје типично понашање.

Ован

Овнова самоувјереност, која је на почетку можда и била привлачна партнеру, с временом постаје велико оптерећење. Овнови морају порадити на свом егоизму и научити понекад и партнера да ставе на прво мјесто испред свега осталог. Треба схватити да је компромис основа сваке добре и дуге везе. Њихова исхитреност и брзоплете реакције такође могу представљати проблем у везама, јер се други јако тешко носе с њиховим нападима љутње и бијеса.

Бик

Бикови који су у дугој и стабилној вези често се више не брину о себи. Осјећају се пријатно, па претјерују у храни и пићу и не пазе на изглед, што може бити изузетно непривлачно. Некад су превише лијени за романтику и партнера узимају здраво за готово. Сметњу у везама представља и њихова тврдоглавост. Бикови су склони да партнеру дуго замјерају грешке и упорно започињу исте свађе, што сваком с временом досади.

Близанци

Близанци су склони флерту, па се партнер уз њих може осјећати несигурно. Не одају утисак стабилности и поузданости, због чега вољена особа осјећа да се на њих не може ослонити. Склоност честим промјенама мишљења и расположења исто је нешто што другима није привлачно, јер се никад не зна које ће од многих њихових лица избити на површину.

Рак

Ракови често већ на почетку везе постану зависни од партнера, а спомињање заједничког живота или брака у тако раној фази сваког плаши. Кад су у вези, партнер постаје центар њиховог свијета, због чега се често осјећа као да га гуше. Увредљив је и осјетљив, па га је јако лако повриједити. Не воли да започиње нове ствари и упушта се у нове активности, па живот с њим може лако ући у рутину.

Лав

Лавов велики его нешто је с чиме се треба знати носити. Није лако живјети с особом коју вријеђа свака ситница и која је спремна данима да не разговара с партнером због увређености. Сами себи су на првом мјесту, што с временом постаје велики проблем. Не знају признати грешку, а уз то су склони флерту, па се партнер понекад с њима не осјећа сигурно.

Дјевица

Стидљиве и повучене Дјевице тешко откривају своје праве емоције па њихов партнер никад не зна шта стварно осјећају. Живот с њима може бити тежак јер су превише критичне и увијек свему проналазе неку ману. Теже за савршенством, али не схватају да треба уживати у малим, обичним стварима. Њихова опсједнутост чистоћом и здрављем такође може бити врло напорна.

Вага

Вагин љубавни живот може бити хаотичан, јер често бира погрешне партнере, оне којима треба помагати или их поправљати, што није добра основа за везу. Кад су у вези, неодлучне су и стално размишљају да ли је партнер за њих прави, а излуђујућа је и њихова склоност ка флерту. Не воле свађе, па говоре оно што партнер жели да чује, што с временом може постати проблем, јер је искрена комуникација темељ сваке успјешне везе.

Шкорпија

Шкорпије увијек иду на све или ништа, па с њима није лако држати корак. У вези постају љубоморни и посесивни, па често гуше партнера. Осим тога, тајанствени су, па вољена особа увијек има осјећај да Шкорпија нешто крије и да с њима није потпуно искрена. Злопамтила су која никад не опраштају, а мали сукоб редовно претварају у дуготрајну свађу пуну оптужби и покушаја емотивне манипулације.

Стријелац

Стријелци су често неосјетљиви и непажљиви па често повриједе партнера, а да тога нису ни свјесни. Живе за узбуђење и акцију, па им све брзо досади. Партнер осјећа да им стално мора бити занимљив, што може створити притисак. Оно што је његов највећи проблем у везама је потреба да има потпуну слободу и само свој друштвени живот, што многим његовим партнерима не одговара.

Јарац

Јарац је одсутан и дистанциран док не добије потпуно повјерење у партнера, што је дуготрајан процес који мало ко може дочекати. Партнер лако постаје фрустриран што не зна праву природу Јарчевих осјећања. Није лако живјети с меланхоличном особом која се око свега брине, а његов песимизам преноси се и на околину. Нису спонтани и оптерећени су послом, па живот с њима може постати монотон.

Водолија

Водолијина потреба за слободом и инсистирање на индивидуалности могу бити исцрпљујући у везама, па тако партнер понекад има осјећај да су Водолији сви важнији од њега. Богати друштвени живот многе партнере чини љубоморним, што Водолија не може схватити. У неким случајевима недостатак интимности и романтике може довести до удаљавања. Вољена особа увијек зна шта Водолија мисли, али никада шта осјећа, јер избјегава да разговара о својим емоцијама.

Рибе

Рибе живе у свом свијету и често идеализују партнера, али њиховим нереалним очекивањима није могуће удовољити. Често улазе у односе с особама које их не заслужују или одржавају тајне везе. Обично имају компликован љубавни живот, а због пожртвоване природе спремне су много тога да истрпе, али партнери их често искористе и одбаце.

Морају схватити да љубав није само давање, већ и примање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана