Бикови промишљени, Рибе интуитивне

24sata.rs
Бикови промишљени, Рибе интуитивне

Сваки хороскопски знак има своје врлине из којих црпи унутрашњу снагу.

Код Дјевица она долази до изражаја у кризи, код Близанца у конфликту, а код Рака у болести ближњих, пише 24sata.rs.

Ован

Иако може навести на погрешан траг, припадници овог знака најбољи су у одустајању. Будући да воле да имају контролу над својим животом и ситуацијама у којима се налазе, они ће први отићи ако закључе да нешто нема смисла, црпи превише енергије и чак ако је болно - исјећи све везе и кренути даље. Они ће први дати отказ на лошем послу, одвикнути се од пушења или окончати токсичну љубавну везу.

Бик

Јака страна карактера припадника овог знака у тешким ситуацијама је то што готово увијек остају "приземљени" и рационални. Чак и док сви око њих не знају шта ће се догодити, Бикови имају неколико могућих сценарија догађаја и анализирају начине на које се припремити на њих. Својим логичким умом тако често предвиђају и врло лукаво и промишљено реагују.

Близанци

Припадници овог знака у конфликтима се сналазе боље од било кога другога. Они свађу не виде као начин избацивања агресије, већ прилику да ријеше и разјасне ствари које их муче. Иако знају да наметну свој став, неће имати проблема са слушањем друге стране и заиста ће жељети да се ствари ријеше на задовољство свих.

Рак

Припадници овог знака заиста су невјероватни током болести њихових ближњих. Брижни и емпатични, они су најбољи његоватељи и неко кога бисте заиста жељели крај себе да вас мази, пази и утјеши. Способни су да остану смирени, пуни топлине и љубави, чак и кад се свима другима ситуација чини безизлазна и зато представљају право свјетло за друге људе.

Лав

Припадници овог знака рјешење проналазе и у ситуацијама које изгледају потпуно безнадежно. Због тога су они неко кога желите да имате крај себе да вас умири и да вам пружи наду. Лавови ријетко очајавају, њихова унутрашња снага лежи у тражењу нових рјешења, проактивности и немирења са судбином па је њихова омиљена изрека - "гдје има воље - ту има и начина".

Дјевица

Припадници овог знака прави су стручњаци у рјешавању кризних ситуација, посебно оних који се тичу њихових ближњих. Њихова унутрашња снага огледа се у осјећају смирености док остали хистеришу; Дјевице избјегавају драму и усмјеравају се на рјешење. Типично ћутљиви у таквим тренуцима, можете рачунати на Дјевице да "спасу ствар".

Вага

Припадници овог знака прави су мајстори за нове и помало неугодне друштвене ситуације. Њихова лакоћа успостављања комуникације, проналаска заједничких тема и суптилног зближавања особине су нужне било да је ријеч о тражењу новог посла, организовању забаве или мирењу других. На Вагине се дипломатске и друштвене вјештине увијек можете ослонити.

Шкорпија

Припадници овог знака имају једно јединствено умијеће - умијеће преживљавања. Чак и ако се ради о потпуном хаосу, губитку посла, изласку из зависности, разводу брака или смрти ближњег, можете рачунати да ће се Шкорпија извући и створити себи нови живот без окретања уназад. Краси их велик мотив и жеља да проживе свој живот у потпуности онако како сами желе, а не како им ситуација намеће.

Стријелац

Припаднике овог знака у правилу одликује храброст, они су спремни да ризикују знатно више него сви други знакови Зодијака. Било да је ријеч о спасавању других, брзом реаговању или несебичном жртвовању, рачунајте на то да ће Стријелац направити исправну ствар, што му долази нагонски - без жеље за славом или похвалом. Плус, он потајно ужива у том узбуђењу.

Јарац

Припадници овог знака су од оне врсте која најбоље дјелује под притиском. Истовремено морају да размишљају о пет ствари, како не премашити рок и задовољити људе око себе. Они чак функционишу боље под притиском него у опуштеним ситуацијама, па док би сви други завршили у болници од исцрпљености, Јарац даје 150 посто од себе и доказује своју вриједност.

Водолија

Припадници овог знака прваци су у примиривању осјећајно напетих ситуација. Било да је ријеч о свађама, породичним напетостима, финансијским бригама Водолије су свјесне како ће то све проћи и нема потребе за очајавањем. Њихов рецепт је окренути леђа невољи и забавити се с нечим другим, а такав став преносе и на забринуте људе око себе. Прави су лијек за стрес.

Рибе

Припадници овог знака имају једну велику унутрашњу снагу - а то је њихова интуиција. Они ће осјећати да нешто није добро и прије него што лоша ситуација крене да се одвија, а своју пажњу ће усмјерити на емотивно помагање другима. Интуиција им помаже и код промјене послова, што је код њих поприлично често. Одлично подносе ударце и вјерују да ће сутра бити боље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана