Бик заводи погледом, Шкорпија магнет за жене

prva.rs
Бик заводи погледом, Шкорпија магнет за жене

Тек сте упознали згодног мушкарца и одмах вас копка шта је у хороскопу.

Питате се када је прави тренутак да му поставите то питање... Стрпите се, пробајте да на основу његових спољашњих карактеристика препознате његов знак.

Ован – Он је висок и спортски грађен, а чак и ако није, сигурно је веома младолик, спортски обучен и поносно носи имиџ опасног момка. Обратите пажњу на његово достојанствено држање, широк осмијех и продоран поглед, жустар ход, сигуран и директан наступ у разговору.

Бик – Мужеван је, има снажну мускулатуру, што одмах упада у очи представницама љепшег пола. Осваја шармом, љубазан је и заводи погледом. Може да буде "скоцкан" у складу са најновијим трендовима или боемски тип који не прати моду, али увијек има лијепе манире и каваљерски приступ.

Близанци – Најчешће је висок и витак, лијепе косе и дјечак у души, чак и у позним годинама. Забаван, комуникативан, тачно зна како да шармира жене. Први пут га видите, али имате утисак као да се знате годинама. Омиљен је у друштву, духовит, дружељубив, увијек спреман за акцију.

Рак – Изгледа успорено и мирно, али жене осјећају дубину емоција која се крије испод површине, наилазе на разумевање и њежност. Мушкарац Рак може да буде и мачо, динамичан, атрактиван заводник, али и такав тип машта о идеалној љубави, топлом дому и породици.

Лав – Сви погледи су упрти у њега, привлачи пажњу гдје год да се појави, хода поносно, изгледа ауторитативно, има лијепу често таласасту косу, изражајне очи, јачу мускулатуру и крупне шаке. Сигуран је у себе, шармантан, отмен и помало дјетињаст. Било да је опуштен или љут из неког разлога, увијек је достојанствен.

Дјевица – Ово је велики шармер, насмИЈејан, љубазан, комуникативан, духовит, забаван. Дуго задржава младолик изглед, више воли да се облачи лежерно и носи фармерке него скупе крпице. Склон је крајностима, а у разговору и расправама. Обраћа пажњу на детаље и има добро памћење.

Вага – Овај хороскопски знак, под утицајем Венере, увијек плијени шармом. Мушки представници су ненаметљиви у друштву, имају урођену отменост, према женама су каваљери и никада их не остављају. Изглед им је веома важан, а посебну пажњу посвећују фризури. Изгледају уредно и његовано, углавном  до позних година изгледају младолико.

Шкорпија - Харизма, секси имиџ, заводнички осмијех и џентлменски манири привлаче жене као магнет и зато воле да буду у друштву мушкарца Шкорпије. Чак и представници који на први поглед изгледају  сасвим мирно и добродушно, остављају јак утисак на даме јер наслућују да су опасни. Израз лица никада не открива његове мисли и намере.

Стријелац – Углавном је крупан, па може да изгледа лијено и успорено, а заправо је спортски тип. Осваја непосредношћу и духовитошћу, нарочито ако није физички атрактиван. Облачи се лежерно и спортски, динамичан је и не држи га мјесто. Воли путовања и провод, делује младолико више због свог понашања него због изгледа.

Јарац - Има продоран и проницљив поглед, изгледа помало хладно и уздржано, што углавном интригира жене. Средње је висине, тамније косе, а уколико има свјетлију пут, до позних година изгледа младолико. Није много комуникативан са непознатима, док је са онима које добро познаје веома причљив, забаван, опуштен.

Водолија – Занимљив је, необичан, шармантан и често хода погрбљено. Иако изгледа расијано, његовом проницљивом погледу ништа не може да промакне. Води рачуна о облачењу, или носи брендирану гардеробу или његује свој стил, по којем је препознатљив. Воли умјетност, науку, радознао је у разговору.

Рибе - Поглед мушкарца Рибе увијек говори више од ријечи, али много тога и скрива. Покрети су му хитри, коса често "непослушна", црте лица пријатне, а тен нежан. Изгледа енергично, младолико и воли да се сређује. Скоро  никада неоставља утисак грубијана и мачо мушкарца, већ особе која увијек жели да помогне, преноси ПРВА.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана