Бик се цјенка, Лав обожава шопинг, док се Стријелац губи у радњама

24sata.hr
Бик се цјенка, Лав обожава шопинг, док се Стријелац губи у радњама

Док су земљани знакови најразумнији у шопингу, ватрени га доживљавају као лов. Водени знакови за куповину морају да буду расположени, а за ваздушне шопинг је само забава...

Ован има одличну интуицију у куповини

Попут ловца с мисијом, припадник овог знака се креће у продавници од полице до полице. Није важно да ли купује храну, електронику или одjећу, Ован добро зна шта жели и неће одустати док то не добије. Најбоље је да купује сам, јер га други обично нервирају својим коментарима, а и због тога тога што не размишљају као он. Лоша страна његовог шопинга је што често не обиђе више продавница, па на крају често потроши више пара.

Бик је у шопингу практичан

Припадници овог знака у продавницама су стрпљивији од било кога другог. Њихов је мото пронаћи праву вриједност за новац. Осим тога, најчешће се држе заданог буџета и купују плански па су више него вољни да се цјенкају. Лоша страна Бикова у шопингу је то што су поприлично нефлексиблини, па неће ни узети у обзир нешто друго што им се нуди од оног што су сами зацртали.

Близанцима је шопинг трка на 200 метара

Нестрпљиви припадници овог знака воле да купују, али на начин да одмах виде оно што желе и то по повољној цијени, како би из продавнице могли одмах да нестану и сједну у оближњи кафић на кафу. За њих је најбоље да за шопинг поведу друштво, јер проводе више времена причајући него разгледајући ствари. Њихове мане у шопингу су то што им друге ствари лако одвуку пажњу, а ако постану нервозни купиће и оно што им се не свиђа, само да се ријеше задатка куповине.

Рак за шопинг мора да буде расположен

За припаднике овог знака се слободно може рећи да ће купити нешто само како би се боље осјећали, а ако оду гладни у самоуслугу испразниће све полице. Тога су често и сами свјесни, па ће често избјећи куповину ако то икако могу. Будући да не купују плански, често потроше више него што могу да приуште.

Лав је велики љубитељ шопинга

Великодушни припадници овог знака воле да купују за себе, али и друге. У шопингу су опуштени и воле да се забављају, било са пријатељима или бољом половином. Колико год воле луксузне ствари, јако ће их наљутити оне које су прецијењене, па ће себи купити и нешто што им се не свиђа толико, тек како би се "утјешили".

Дјевица је мајстор избирљивости

Припадници овог знака у продавницама траже само оно најквалитетније, а не када то себи не могу да приуште, на великим су мукама. Они обраћају велику пажњу на детаље, па ће на декларацији прочитати и најситнија слова. Мана им је што су превише избирљиви, а и често себе након куповине муче мозгањем да ли су добро одабрали.

Вага се води својим укусом

Ако наиђу на нешто што им се јако свиђа, припадници овог знака ријетко ће се двоумити да ли треба то да купе. Сигурни су у свој укус, мада желе потврду и других да су заиста одабрали нешто квалитетно. Мана им је то што ће у самосталном шопингу купити превише тога, па им је добро да поведу са собом неког ко ће их "контролисати".

Шкорпија шопингу приступа стихијски

Припадници овог знака могу провести мјесеце да уопште не одлазе у шопингу, али ако их обузме жеља за новим стварима у једном ће дану све надокнадити. Куповина на рате за њих је право оптерећење и ријетко ће се одлучити за такву куповину. Способни су пуно да потроше на ствари које им нису потребне, али добра ствар је то што често имају "црни фонд".

Стријелац се губи у радњама...

Припадници овог знака могу да обиђу безброј дућана и направе пуно километара у шопингу. Иако имају пуно воље, све те ствари на полицама им лако одвлаче пажњу, па постају изгубљени и више не знају шта им треба, а шта желе. У млађем добу често пуно троше и купују глупости, али касније се то мијења.

Јарцу је шопинг организована активност

Припадници овог знака имају припремљен буџет, а и прије одласка у радње цијене обавезно провјеравају на интернету. И с другима ће разговарати о томе да ли се исплати нешто купити и проучити све опције и савјете. Није им проблем да издвоје више новца за оно што сматрају да вреди, а мана им је то што неће купити оно што им се јако свиђа, ако им се учини да није довољно практично. Због тога касније жале.

За Водолију је онлајн куповина супер ствар

Припадници овог знака немају проблем са шопингом као таквим, већ гледањем бројних ствари које им се не свиђају да би напокон пронашли "оно нешто" за себе. Нису трошаџије, а најбоље је да у шопинг одлазе сами јер ће због кратког фитиља избити свађа с партнером. Њихов шопинг је дефинитивно импулсиван.

Рибе се воде интуицијом

Рибе дефинитивно немају припремљен попис или план за оно што купују, они највише воле када дођу у радњу и "налете" на оно што им се свиђа. Новац им није важан фактор, јер ће изузетно уживати ако себи приуште оно што желе. Мана им је што могу да купе и непровјерене ствари, па се послије осјећају преварено.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана