Бик је прави детектив, а Рибе тешко праштају

Глас Српске
Бик је прави детектив, а Рибе тешко праштају

И док блага љубомора може бити знак љубави и снажне повезаноси с партнером, овај осјећај у интензивнијем облику може бити кобан за везу.

Ко боље контролише љубомору, а коме она може задати велике проблеме откривају нам и хороскопски знакови, пише Задовољна.

Ован

Овај знак живи од повјерења те му је оно увијек на првом мјесту. Презиру лаж и лицемјерје те управо због тога могу постати врло љубоморни. Неповјерење и осјећај несигурности додатно ће појачати ове осјећаје па је врло битно да се суоче с партнером и отворе му се, умјесто да бјеже од проблема.

Бик

Овај земљани знак жуди за породичним миром и срећом те здравим и хармоничним односом. Управо због тога, ако осјете и најмању сумњу у партнерову вјерност, у њима се буди истражитељски дух. Свим ће средствима покушати сазнати о чему се тачно ради, због чега су способни за поприлично љубоморне сцене, али једино ако за то имају добар разлог.

Близанци

Особе рођене у овом знаку по природи нису љубоморне, но понекад сами себи створе осјећај љубоморе за који најчешће немају оправдан разлог. Знатижељни и жељни акције почињу лутати по својој бујној машти и тражити доказе о невјери, што их почиње изједати и понекад учинити несретнима.

Рак

Овај знак врло ријетко проживљава осјећаје љубоморе јер су већину времена заслијепљени љубављу. Толико су предани особи коју воле да не могу нити замислити да их њихов партнер може преварити. Но, ако пронађу разлог за љубомору то ће их снажно потрести. Врло тешко опраштају због чега, ако су повријеђени, остају дуго незадовољни.

Лав

Припадници овог знака често постају љубоморни, а разлози су или њихов понос или пак страх да нису довољно вољени и поштовани. Када Лав 'зариче' то неће бити због изгубљене љубави, већ због немоћи коју осјећа. Од свог партнера очекују пуно, избог тога често постају љубоморни.

Дјевица

Рођени у знаку Дјевице врло често воле изазивати осјећај љубоморе, али не код себе него код свог партнера. Воле доминирати у вези и воле имати потпуну контролу, како над партнером тако и над својим осјећајима. Управо због тога особа коју Дјевица воли постаје љубоморна што може довести до драме у вези.

Вага

Овај знак једноставно обожава свог партнера. Уопште нису љубморан тип и за љубав су спремни дати пуно. Но, ако осјете да је њихова доброта искориштена, а толеранција злоупотребљена, Ваге постају непредвидиве па чак и опасне. Њихова љубомора се може претворити у нешто врло снажно и зато је најбоље да избјегавају конфликте.

Шкорпион

Ријеч је о врло љубоморном хороскопском знаку. Шкорпиони су најчешће љубоморни на све и свакога ко се приближи њиховом партнеру. Врло су осјећајне особе због чега је њихове наглашене емоције, између осталих и љубомору, врло тешко обуздати и контролисати.

Стријелац

Овај знак поприлично зрачи љубомором, али то никада неће признати јер би тиме настрадао њихов понос. Но исто тако, припадници овог знака никада неће заборавити, али ни опростити невјеру. Управо због тога, на прве знакове љубоморе с овим знаком треба одмах рашчистити недоумице, како се ситуација не би претворила у нерјешиви проблем.

Јарац

Припадници овог знака никада неће заборавити нити опростити лоше искуство с партнером. Иако звучи необично, они нису љубоморан тип те се никада неће упустити у истраживачке авантуре због својих сумњи. Али, ако сазнају да су преварени, партнеру ће заувијек залупити врата и њихова веза ће доћи до неповратног завршетка.

Водолија

Овај зрачни фиксни знак најчешће није љубоморан, а ако и осјети љубомору, свим ће је силама покушати прикрити. Управо због тога могу постати заједљиви. Али, ако осјете да су преварени и да је њихова љубомора била оправдана, неће тражити разлог и узрок, већ ће се само склонити и завршити љубавну причу.

Рибе

Љубомора је припадницима овог знака константан осјећај. Рибе у вези, од свог партнера траже пуно, а понекад и превише љубави и пажње. Управо због тога, ако се нађу у ситуацији да је њихова љубомора оправдана Рибе ће се једноставно повући јер врло тешко опраштају, чак и мање грешке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана