Бик и Близанац игноришу, а Рак и Лав преувеличавају проблеме

24sata.hr
Бик и Близанац игноришу, а Рак и Лав преувеличавају проблеме

У тешкој ситуацији Стрелци и Ваге ће почети да филозофирају, Шкорпије и Јарци смишљају како ће се извући, Бик и Близанци се праве да је све у реду, а Рак и Лав преувеличавају...

 

Ован се одмах хвата у коштац с проблемом

Припадници овог знака по својој природи су нестрпљиви и на прву појаву проблема, не само да су спремни одмах да реагују, већ ни не знају другачије. Инсистирају на томе да се ситуација одмах поправи, а у томе ће се максимално ангажовати, тражити помоћ других и борити се свим расположивим средствима. Иако је њихова борбеност похвална, ако не могу ништа да учине, дуго ће се осјећати немирно и бесно па неће бити у стању да "пусте" проблем.

Бикови су мајстори у игнорисању проблема

Припадници овог знака мајстори су у рационалном приступању тешким ситуацијама, а заправо је ријеч о томе да ће они колико год дуго могу да игноришу проблем и чекају да се он ријеши сам од себе. Како су стрпљиви, тек ће их најтеже ситуације избацити из такта, но чак и тада ће покушати да пронађу рјешење које ће имати најмање посљедица за њих. Ако је за насталу ситуацију неко други крив, покушаће да се освете.

Близанци ће се брзо узрујати, али и смирити

Припадници овог знака прво ће врло емоционално да реагују и проблем да доживе трагично, али истом брзином ће се смирити и сами себе уверити како нема смисла превише да се узрујавају. На почетку ће свима да кажу о чему је ријеч и очекивати паметне савјете, а до тада ће очекивати да се ситуација ријеши сама од себе и имаће вјеру у позитиван исход ситуације.

Рак се тешко дистанцира од проблема

Припадници овог знака у тешким животним ситуацијама знају да преувеличавају и тада им се све око њих чини црно. Док год се проблеми не ријеше, они ће размишљати, туговати и проводити бесане ноћи. Способни су дуго да трпе такво емоционално стање, а након што једном све прође, сами ће се себи чудити зашто су се тако дуго непотребно узрујавали.

Прва реакција Лава је викање

Припадници овог знака љубитељи су стабилности и предвидљивог тока догађаја у свом животу, па их ненадани проблеми лако избацују из такта. Тада постају љути на цио свијет и све им се чини неправедно, а своје фрустрације могу да избаце и на друге у својој околини. Тада ће прећи у активну фазу и разрадити план рјешавања проблема, а ако га успјешно савладају осјећаће се као велики побједници.

Дјевице су навикле на рјешавање проблема

Припадници овог знака прави су аналитичари који су некако навикли да се често сусрећу с проблемима, или то барем они тако виде. Због тога су развили цио механизам ношења с тешким ситуацијама, од логичног промишљања, тврдоглавог става до приближавања и тражењу помоћи од других. На крају неће послушати туђе савјете, већ направити по властитој интуицији и већ се хватати у коштац с новим проблемима.

Вага ће од проблема направити филозофију

Припадници овог знака склони су бесконачним анализама, замишљању различитих сценарија и развијању тактика како што прије пребродити неку животну кризу. Савјетоваће се с другима и радо послушати савете људи од повјерења, а након што се ситуација ријеши схватиће да су од сопственог проблема направили пројекат из којег су научили важне лекције.

Шкорпија смирено разматра могућности

На прву појаву могућих проблема у животу припадници овог знака неће брзоплето реаговати, већ ће промишљено проматрати како се ситуација развија. Ако је неко други крив за насталу кризу, сав ће свој бијес усмјерити на њега како би се осјећао лакше, но све посљедице ће за себе прихватити као нужно зло у животу. Након што проблеми прођу, наставиће са својим животом као да се ништа није догодило.

Стријелац ће преиспитати и најмање детаље

Припадници овог знака попут Вага проблемима приступају претјерано филозофски, па ће анализирати све што је довело до тога и ко је све укључен. На то беспотребно троше енергију, а ни сами себи не могу да помогну, а склони су и себе да криве због тога што су завршили у незгодној ситуацији. Најбоље је да коначне одлуке не доносе брзоплето, већ све преспавају и тада размисле о даљим корацима.

Јарац гледа како да се што прије извуче

За припаднике овог знака важи правило да је проблем велики онолико колико дуго га мучи, па ће дати све од себе да се лоша ситуација што прије заврши. Дисциплиновано ће преузети кривицу на себе, повући се у и сопственој приватности размишљати који је слиједећи потез најпаметнији, а носи најмање посљедица за њих. Након што све буде иза њега, одмах ће повући све могуће кораке како се нешто слично не би поновило.

Водолија ће и у лошем трагати за позитивним

Припадници овог знака имају снажан порив да гледају на могућа позитивна рјешења у свакој ситуацији, па чак и ако у то сами не вјерују. Осим што ће сами себи "мантрати" да ће све брзо проћи, они ће се повјерити тек некоме ко им је најближи, јер не жели да други знају како га нешто мучи. Након што једном прођу, све ће проблеме брзо заборавити да им не би кварили свакодневицу.

Рибе се храбро носе са животним изазовима

Иако се припадници овог знака често описују као преосјетљиви, они ће у кључним тренуцима одлучити како ће послије бити времена за плакање, а сада морају да ураде све што је у њиховој моћи да се оно што их мучи што безболније ријеши. Такав су позитиван став заузели већ у раној младости, јер су навикли често да буду у тешким ситуацијама или их барем тако посматрају. Сањариће о дану у којем ће све бити заборављено и то ће им помоћи да преброде сваки изазов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана