Баксузни дани у фебруару: Никако не започињите љубавну везу тада и не питајте за повишицу плате

Г.С.
Баксузни дани у фебруару: Никако не започињите љубавну везу тада и не питајте за повишицу плате

Током фебруара ћемо имати неколико изазовних дана, наводе астролози. Који су то датуми?

У фебруар ће бити осам дана, када су могући проблеми, невезано за то који сте знак у хороскопу, пренои Ало. Ево када треба да се припазите:

5. фебруар

Данас ће се Плутон и Меркур поравнати са Земљом. Многи могу да се суоче с великим проблемима у љубавном животу и уопште у међуљудским односима. Биће изненадних свађа и упорности да свако докаже да је у праву. Зато будите опрезни у комуникацији са људима.

13. фебруар

Боравак Марса у Водолији неће баш бити свима пријатан, јер ће се смањити позитивна енергија Марса, због чега ће многи људи изгубити мотивацију за посао. Пазите да вам не замете да сте лијени.

14. фебруар

Плутон у коњункцији с Марсом може донијети много свађа. Многи људи ће имати потребну да покажу да су бољи од других, па ће се данас хвалити и доказивати своју моћ. То може довести до сукоба са околином.

16. фебруар

Венера у Водолији ће учинити да сви осетимо губитак снаге. Могући су здравствени проблеми, промјене расположења, па будите опрезни у међуљудским односима. Не запостављајте партнера.

17. фебруар

Венера у коњункцији с Плутоном учиниће опет да људи буди свађалачки расположени. Потрудите се да на вас не утичу туђе расположење и понашање, као и да ви не изазовете неке расправе, посебно с партнером.

22. фебруар

Коњункција Венере и Марса ће учинити да буде тешко постизање компромиса. Припазите се тврдоглавих особа, себичних, оних који су увек расположени за расправе и нису пристојни у међуљудским односима.

23. фебруар

Меркур у Рибама ће донијети многима проблеме с новцем до 10. марта. У овом периоду пазите на шта га трошите, не улазите у важне послове, не купујте оно што вам није неопходно. Ако започнете неки посао овог дана, може пропасти.

28. фебруар

Један од најгорих дана у фебруару због троструке коњункције Сунца, Меркура и Сатурна. Направиће пометњу у животима многих људи, јер утичу на све области живота. Најбоље је да се овог дана примирите и не радите ништа што вам је значајно.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана