Август доноси невиђену срећу за ова четири знака!

ГС
Август доноси невиђену срећу за ова четири знака!

Василиса Володина, једна од најпознатијих руских астролошкиња, недавно је објавила астролошке прогнозе за август 2024.

Према њеним предвиђањима, четири хороскопска знака ће у овом мјесецу доживјети изузетно повољан период. Према њеном мишљењу, август ће бити мјесец изненађења и поклона, како у емотивном, тако и у материјалном смислу, пише Најжена.

Ован

Припремите се за изузетну срећу у августу! Очекују вас значајни и позитивни догађаји. Брзо и одлучно крените ка својим циљевима јер ће се у овом периоду догодити кључан тренутак у вашој каријери. Ваш труд ће бити препознат, што може донијети унапређење или бонус. Такође, очекујте сусрет са особом која ће играти важну улогу у вашем животу и која ће вас инспирисати да остварите своје планове.

Лав

Ово је ваше вријеме! Август ће вам донијети много радости и изненађења у приватном животу. Ако сте још увијек сами, очекујте сусрет који ће вам промијенити живот. За оне у везама, август ће донијети страсти и узбуђења као на почетку везе. Ако планирате путовања, август ће вам донети додатну магију и срећу. Све ће ићи лако, а партнер ће вам показати колико вам је важан.

Стрелац

Небо вам у августу доноси сјајне вијести. Бићете у прилици да промијените много важних ствари и да искористите бројне прилике које ће се отворити пред вама. Сада је идеално вријеме да реализујете амбициозне планове и покренете велике пројекте. Сваки изазов ће се претворити у успјех, а можда вас чека и неочекивани добитак или насљеђе. Подијелите своју срећу са породицом и пријатељима, и не заборавите да инвестирате у срећу.

Рибе

Овај август ће вам донијети остварење свих ваших снова и жеља на невјероватне начине! Осјећаћете се као да сте у бајци. Можда ћете отпутовати на дестинацију из снова, добити новац или кредит за стан, или проширити породицу. Имаћете одличне односе са колегама и пријатељима, а мјесец ће вам бити испуњен активностима и занимљивим догађајима. Енергија ће вам долазити кроз комуникацију, а нарочито ћете имати среће у контактима са особама из елемената воде и земље. Уживајте у овом периоду који сте заслужили!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана