Астролози упозоравају: Ово ће бити најгори дани у 2020. години

Агенције
Астролози упозоравају: Ово ће бити најгори дани у 2020. години

Година која је пред нама биће веома занимљива ако је судити по предвиђањима астролога.

Три пута ће Меркур бити ретроградан, а многа сусретања и преклапања планета доносе и бројне невоље. Припремите се за дане који долазе и наоружајте се стрпљењем. И неком флашом вина, јер не може да вам шкоди.

12. јануар – Меркур, Сатурн и Плутон у Јарцу

Ово поравнање пада тачно послије помјрачења Мјесеца 10. јануара и доноси много драме на самом почетку године. Можда ћемо бити ухваћени на дјелу, у љубавном троуглу, или некој свађи.

23. март – Марс и Плутон у Јарцу

Припремите се да будете опсједнути остварењем ваших циљева, ма какви они били. То ће нажалост значити да ћете морати да станете на жуљ некоме од колега или пријатеља. Биће и неких трзавица у љубавним везама. имаћете неки чудан вајб који ће вас гурати напред, а то и није увијек тако лоше.

31. март – Марс и Сатурн у Водолији

Енергија у овом периоду чиниће нас одлучнијим не само да освојимо свијет већ и данаметнемо другима наше мишљење и вјеровања. Можда би било боље да се тога дан држимо подаље од друштвених мрежа.

13. јун – Марс и Нептун у Рибама

Када се планета акије Марс и несталан Нептун нађу заједно, они један другоме потиру енергију. Један другоме мутирају космичку енергију, па ће нас учинити неспремним на неке реакције и натјерати нас да станемо у једно мјесто без могућности да се крећемо у било ком правцу. Очекујте застој на свим пољима овога дана.

13. август, 9. октобар и 23. децембар – Марс у Овну сусреће Плутона у Јарцу

Како Марс постаје ретроградан на јесен 2020. имаћемо ту несрећу да се сусретнемо са овом енергијом три пута ове године. Може да се деси да будемо екстремно себични и на послу, али и у кревету.

21. децембар – Јупитер и Сатурн у Водолији

Овакав транзит дешава се једном у 19 година. Уједињене, ове планете стварају природну амбивалентност када дјелују заједно. Чине нас несигурнима када је у питању наша будућност и стварају тензију у партнерским односима.

31. децембар – Венера у Стрелцу са јужном половином Мјесеца

Изгубићемо се у љубави. Овај положај планета учиниће да се осјећамо болесни од љубави и финансијски нестабилни, пише Cosmopolitan. Бићемо заглављени у прошлости и вјероватно ћемо туговати за неким од бивших партнера, а можда ћемо и направити неколико финансијских грешака и обавезати се погрешној особи.

Сада када имамо ове дане пред собом можемо да испланирамо унапред који дан ћемо преспавати или се јавити на послу да смо болесни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана