Астролози тврде: Ово ће бити најсрећнији дани у јуну

GS
Астролози тврде: Ово ће бити најсрећнији дани у јуну

Астролози су открили који дани у мјесецу јуну за нас могу бити најуспјешнији и зашто.

Запамтите ове датуме или их запишите како бисте знали када бисте требали бити најактивнији.

3. јун – Меркур прелази у знак Близанаца

Први повољан дан је 3. јун. Овог дана Меркур ће прећи у знак Близанаца – то му је најповољнији положај, не рачунајући боравак у знаку Дјевице.

Меркур је изузетно јак у овом знаку и може нам увелико промијенити живот, пружајући нам помоћ у рјешавању финансијских и других важних ствари, обдарујући нас снажним памћењем, жељом за путовањима и откривањем нових хоризоната.
 

Врло добро вријеме почиње 3. јуна, стога ништа не одгађајте за касније. Меркур ће вам помоћи да схватите како заобићи препреке у будућности.

6. јун

Шести јуни (6.6.) је изузетно повољан дан. На овај дан моћи, свијетом ће владати Шестица – један од најкреативнијих бројева, који ће нам дати жељу да будемо бољи и успјешнији.

На овај дан покушајте бити што продуктивнији и немојте се плашити слушати своју интуицију, поготово ако радите на креативном пољу – оглашавање, дизајн, музика и тако даље.

11. јун – квадрат Марса и Плутона

Марс и Плутон ће се овог дана налазити у прилично повољном положају један у односу на другог. На овај дан појачаће се наша снага воље и жеља за борбом за срећу.

Појавиће се страст и жеља за напредовањем, за постизањем подвига за себе и своје вољене. Најснажнија енергија овог дана биће колективне природе. Морате бити ближе пријатељима, колегама, рођацима, пише "Атма".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана