Астролози тврде да су ово најгоре комбинације пријатеља у хороскопу

ГС
Астролози тврде да су ово најгоре комбинације пријатеља у хороскопу

Иако све хороскопске комбинације могу да буду дивни пријатељи, неким је то због њихових урођених особина ипак мало изазовније. А ево које су најгоре комбинације пријатеља у хороскопу, према астролозима.

Ове хороскопске комбинације су према астролозима најлошије када је ријеч о пријатељствима. Тешко опстају, не pronалазе разумјевање једни за друге и једноставно се не уклапају. Ево које комбинације пријатеља су најгоре у хороскопу:

ОВАН И РАК

Овнови су емотивнији него што се то чини на први поглед и то је нешто што их повезује с пријатељима Раковима. И Ован и Рак су добри у слушању и брижни су према другима. Проблеми се јављају у тренуцима кад се Ован претерано сукоби с Раком, па у жару тренутка каже нешто чиме му повриједи осећања.

Овнови су импулсивни и желе да учине ствари одмах, док су Раковима много опрезнији и склони да добро промисле пре кретања у акцију. Оба знака су склона контроли и ту ствари могу да постану напете. Рак није довољно спонтан за авантуристички настројеног Овна и на крају ова два знака могу да почну један другом да иду на живце, а пријатељски однос ће постати напет.

БИК И ЈАРАЦ

Бикови и Јарци су изузетно тврдоглави знакови, па ова комбинација није нека срећа.

Ако и постану пријатељи, након неког времена ће схватити да се њихове несагласности не могу ријешити. Могуће је да проблем лежи у томе што су оба знака поуздана, независна и приземна, па су заправо превише слична.

Ни Бик нити Јарац се не прилагођавају добро промјенама и не воле их заправо, врло су нефлексибилни. На крају у том пријатељству нико неће попустити и ниједна страна не прихвата компромис. Такво пријатељство с вријеме ће само нестати.

БЛИЗАНЦИ И БИК

Близанци су веома спонтани и живописни. И Близанац и Бик знају како да направе забаву, а проблем настаје када Бик одбије да учини било коју од стотину забавних ствари које Близанац жели да направи.

Бик може да буде невјероватан кад је забава и дружење у питању, али исто тако му треба пауза и одмор од свега.

Близанци би се могли забављати без предаха до краја живота и нису склони разумјевању за потребе других. Близанчева добродушна млитавост Бика може јако да изнервира, а полудеће након што га Близанац по ко зна који пут покуша исправити и увјерити у нешто. Тад може да дође до жестоке свађе и краја тог пријатељства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана