Астролози: Ово су најкритичнији дани у 2024. за сваки знак

GS
Foto: Twitter

Астролози су идентификовали најкритичније дане за сваки хороскопски знак у наредној години.

Свјесни смо тога да ниједна година не може бити сто одсто савршена и не може баш све ићи онако како смо планирали, па је некада боље да знамо на шта би требало да будемо припремљени. Ево шта астролози савјетују - на које дане би сваки хороскопски знак требало нарочито да обрати пажњу и буде опрезан.

Ован

4. април - Пријатељи вас разочаравају, али не одустајте од њих заувијек. Избјегавајте да се мијешате у ситне расправе и умјесто тога предложите да одложите бурну дискусију за касније.

26. август - Ваш шеф или старији колега покушаће да вас убиједи да урадите нешто што не желите. Чак и ако обећавају добре материјалне накнаде, ако је то противно вашој савјести, одбијте. Људи су и раније користили вашу доброту – и то није довело ни до чега доброг.

10. октобар - Чувајте се злобника на послу, јер се многи од њих претварају да су вам савезници. Не ослањајте се на савјете колега.

Бик

25. јануар - На послу ћете морати да будете пристојни према особи коју не поштујете. Именован је нови лидер и ово ће све промијенити. Можда ћете морати озбиљно да размишљате о пензионисању.

30. фебруар - Схватате да постоје људи који користе вашу флексибилну природу.

1. август - Оно што случајно чујете изненадиће вас. Нећете хтјети да вјерујете да је то истина, јер је истину тешко прогутати. Биће потребно вријеме да се сваре ове информације, али ћете се на крају помирити са оним што се дешава.

Близанци

3. јануар - Ако се у посљедње вријеме чини да неко узима ваше напоре здраво за готово, вријеме је да покажете своја осјећања. Уложите све напоре да остварите своја права.

5. април - Спорови се врте у круг, а све зато што сте увјерени да сте у праву. Други нису ништа мање увјерени да знају шта је најбоље. Имајте на уму да ће сукоб доћи у ћорсокак управо због ваше тврдоглавости.

1. мај - Дошли сте до фазе на послу у којој осјећате да је немогуће наставити даље. Ово може бити због проблема који су почели прије неколико недјеља када ви и ваш пословни партнер нисте могли да се договорите око важне одлуке.

Рак

24. мај - Превише сте заузети покушајем да некоме нешто докажете. Смирите се и покушајте да контролишете своје емоције, престаните да све схватате превише озбиљно.

7. јул - Осећате се обавезним да помогнете комшији или рођаку, без обзира да ли то заиста желите. Без сумње, вреди труда, али на крају ћете се и даље осјећати исто.

1. новембар - Не одустајте када вам неко снажног карактера стави жбицу у точкове. Изгледи да се заузмете за оно за шта верујете да је исправно биће застрашујући, али у овој ситуацији то је једноставно неопходно.

Лав

17. август - Нађите времена да разговарате са својим шефом или другом ауторитетом о проблему који вас мучи већ дуже вријеме. Морате проговорити, а њихова реакција ће бити неуобичајено позитивна.

29. октобар - Нестрпљење може превладати над жељом за промјеном. Најбоље је опрезно приступити новим приликама. Ако сада предузмете исхитрени корак, можда ћете направити погрешан избор.

7. децембар - Пошто имате много посла, боље је да не доносите никакве важне одлуке и да се не посветите било чему додатном што може да одузме много времена.

Дјевица

21. април - Било би сјајно када бисте могли да помогнете свима којима је то потребно, али сада то није могуће. Пријатељ или комшија у невољи мора научити да се сам носи са својим проблемима.

5. септембар - Можда се ви и ваша драга особа не слажете у свему, али све свађе морате оставити иза себе. Није важно да ли се ваши погледи понекад разликују: одржавајте смиреност и поштовање једни према другима.

1. октобар - Нове прилике ће вас приморати да направите неке измене у распореду, што ће изазвати незадовољство породице и пријатеља који желе да буду унапред упозорени на промјене.

Вага

4. јул - Имате богату машту и жељу за експериментисањем. Због тога може бити тешко радити у тиму ових дана. Осјећаћете се депресивно и ограничено, али то ће ускоро проћи.

15. август - Почињете да схватате да се неким људима не може вјеровати. Рећи ће било шта пре него што признају да гријеше.

1. септембар - Не треба се ослањати на савјете других људи. Умјесто тога, вјерујте сопственом просуђивању и, ако не успете, својој интуицији. Туђи савети само ће вам нашкодити.

Шкорпија

20. март - Дајете све од себе да будете одговорни, али је тешко занемарити бригу која отежава концентрацију. Не дозволите да вам мисли лутају док возите или сте на послу.

9. август - Вријеме је да донесете дугорочну одлуку или преузмете обавезу, можда у вези са везом. Обавите детаљан разговор прије потписивања било каквих уговора или докумената.

25. децембар - Пред вас се постављају повећани захтјеви. Да бисте одржали мир, обавезно пренесите своје незадовољство оним што се дешава јасно и без непотребних емоција.

Стријелац

17. мај - Може доћи до дуго очекиваног тешког разговора. Уђите у суштину проблема. Док се фокусирате на велику слику, не заборавите на мале детаље који су неопходни да бисте је оживјели.

30. август - Држите се плана и одредите приоритете. Има много тога да се уради, можда чак и више него што можете да поднесете. Уз одговарајући ниво организације, имаћете довољно времена, али и даље нећете моћи без губитака.

15. децембар - Можда ћете се наћи увучени у ривалство или спорове. Прекид односа се може избјећи ако успјете да превазиђете напетост и усредсредите се на дипломатију.

Јарац

30. јануар - На овај дан многе обавезе и састанци ће пасти на ваша плећа, због чега ћете пропустити нешто важно.

20. фебруар - Неко на радном мјесту прелази границе дозвољеног. Ако реагујете на хир, можда ћете се касније покајати. Не треба ризиковати и подстицати сукоб.

10. октобар - Или полажете велике наде у новозапочету романтичну везу, или сте забринути да можда неће успети и, нажалост, ваши страхови или идеализација не иду у прилог вашем партнерству.

Водолија

30. јануар - Групни пројекат је дошао у ћорсокак. Не дозволите да вам разочарање поквари расположење, нађите нешто друго да радите.

2. мај - Учиниће вам се да нема довољно сати у дану да се опустите и смирите.

19. децембар - Чудна смиреност на друштвеном плану може да вас изненади. Од‌једном, ваши пријатељи имају друге ствари да раде, а ви сте сами. Размислите о томе на овај начин: можда вас Универзум награђује временом током којег треба да се опустите и размислите о ономе што се дешава око вас.

Рибе

2. јануар - Можда ћете се осјећати као да сте заглавили у колотечини. Због овога ће се јавити жеља да се мало зачини. Ово неће довести ни до чега, само сачекајте да све прође и не правите нагле покрете.

4. август - Уморни сте од слушања шта вам други диктирају, док се чини да се ваше мишљење не слуша. Прављење представе је лоша одлука и неће донети жељене резултате. Своје идеје морате мирно и одлучно пренијети другима.

1. септембар - Напетост у породици расте. Имате нешто да кажете током породичних дискусија, али будите сигурни да свима дате прилику да говоре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана