Астролози кажу да су ово најгори датуми у јулу, а први је већ за пар дана

ГС
Астролози кажу да су ово најгори датуми у јулу, а први је већ за пар дана

Закорачили смо у јул, а одређени датуми у овом мјесецу ове године носе изазовне планетарне аспекте који могу донијети стрес, сукобе и неочекиване потешкоће.

Сазнајте који су то датуми и зашто их астролози сматрају најгорима у мјесецу.

5. јул 2024 - Сукоб Марса и Плутона

Петак, 5. јул 2024.године, биће обиљежен напетим аспектом између Марса, планете акције и агресије, и Плутона, планете трансформације и моћи. Овај квадрат може изазвати интензивне сукобе и борбе за моћ, како на личном тако и на глобалном нивоу. Људи ће бити склони импулсивним реакцијама и насилним испадима, што може довести до неспоразума и сукоба.

Савјет за овај дан је избјегавати сукобе и покушати остати смирен. Физичка активност може помоћи у преусмјеравању вишка енергије, али пазите да не улазите у ризичне ситуације.

13. јул 2024 - Помрачење Мјесеца у Јарцу

Субота, 13. јула 2024.године, доноси помрачење Мјесеца у знаку Јарца. Помрачења су увијек изазовна, јер доносе завршетке, промјене и неочекиване догађаје. Мјесечево помрачење у Јарцу може нагласити питања везана за каријеру, ауторитет и одговорност. Многи ће се суочити с потребом да преиспитају своје професионалне циљеве и стратегије.

Ово је вријеме интроспекције и прилагођавања. Умјесто да се опирете промјенама, покушајте да их прихватите као прилику за раст. Медитација и писање дневника могу вам помоћи у бољем разумијевању својих унутрашњих процеса.

19. јул 2024 - Ретроградни Меркур улази у Рака

Петак, 19. јул 2024.године, доноси повратак ретроградног Меркура у знак Рака. Ретроградни Меркур познат је по томе што узрокује комуникацијске неспоразуме, техничке кварове и кашњења. Када је у Раку, наглашава породичне односе и емоционалне везе што може донијети сукобе и неспоразуме у оквиру породице.

Важно је бити посебно пажљив у комуникацији с најближима те избјегавати доношење важних одлука или потписивање уговора. Покушајте да се фокусирате на рјешавање старих неспоразума и одржавање емоционалне равнотеже.

24. јул 2024 - Сатурн у опозицији са Сунцем

Сриједа, 24. јул 2024.године, доноси опозицију између Сатурна, планете дисциплине и ограничења, и Сунца, извора наше виталности и идентитета. Ова опозиција може донијети осјећај тежине, ограничења и фрустрације. Можда ћете се осјећати преоптерећено одговорностима или ћете се суочити с ауторитетима који вас коче у вашим напорима.

Овај дан захтјева стрпљење и истрајност. Покушајте да се не обесхрабрите изазовима, фокусирајте се на дугорочне циљеве. Практиковање стрпљења и дисциплине може вам помоћи да савладате ове препреке.

29. јул 2024 - Нептун у квадрату с Венером

Понедељак, 29. јул 2024.године, доноси квадрат између Нептуна, планете илузија и обмана, и Венере, планете љубави и вриједности. Овај аспект може донијети збуњеност и неспоразуме у љубавним и финансијским питањима. Могуће су обмане или нереална очекивања, која могу довести до разочарања.

Савјет за овај дан је да будете опрезни у љубавним и финансијским одлукама. Покушајте да избјегнете идеализацију људи и ситуација те се ослоните на чињенице и реалност. Одржавање јасне перспективе помоћи ће вам да избјегнете потенцијалне замке, преноси Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана