Астро: Шта нам доноси врели август?

Kurir
Астро: Шта нам доноси врели август?

Август ће многима донијети велике промјене на пољу посла и љубави, а сазнајте и на шта треба да обратите пажњу када је здравље у питању.

Ован

Посао: Енергија вам расте. Марс, ваш владар је у Шкорпији који вам даје додатну снагу, гдје морате да пројектујете кроз напоран и вредан рад. Мјесец август је период када желите да се одмарате и уживате, али ћете морати да промјените темпо. Сви планови чекају на реализацију. Добре пословне понуде посебно за даме које раде у сфери изградње, некретнина или ако сте предводник неког плана рада који се бави маркетингом.

Љубав: Поље љубави је посебно наглашено за младе жене и дјевојке. Ви сте у фази када треба да будете максимално у друштву или на неком путовању. Није добро да останете у мјесту становања, јер ту нећете успијети да нађете оно што желите. Идеалан мушкарац за вас је неко ко ради у сфери спорта, умјетности или неко ко тежи политичкој функцији.

Здравље: Обратите пажњу на притисак који може да вам створи посао на коме радите. Жене које раде у здравству морају да обрате пажњу да не буду изложене промаји.

Бик

Посао: Иако је за неке август мјесец одмора, уживања, за припаднице овог сазвјежђа биће веома повољан и активан. Нисте ни сањале да имате све могуће прилике као на длану. Сваки пут када се покренете, као да ће успјех доћи сам. Посебно је добар период за посао и новац од 23. у мјесецу. Жене Бикови које се баве пословима у јаким компанијама имаће прилику да заблистају и буду унапређене. Најбоље би било да сарађујете са Лавом и Дјевицом.

Љубав: Најбољу љубавну енергију имају они који су у браку. Ако сте расположени за путовање, неки излет поред језера, љетњи одмор на ријеци, онда ћете уживати. Није вам експлицитно потребно само море да бисте уживали у животу и одмору. Слободне жене Бикови морају да се помире са судбином да је сваки мушкарац кога упознају у овом периоду много јачи од њих и да ће оне бити као "сијенка" поред њега.

Здравље: Било би добро да се окренете неком припремању здраве хране или да будете нечији учитељ у припремању разноврсне кухиње свијета. Добро се осјећате, јака сте особа која зна да се избори са најтежим тегобама.

Близанци

Посао: Жена Близанац која је имала успијеха у прошлом мјесецу, сада је у прилици да убире плодове свога рада. Ово је мјесец гдје очекујете већу количину новца и то вам подиже систем вриједности, даје могућност да се крећете и путујете у друге државе гдје проширујете своје пословање. Жена Близанац заиста треба да буде поносна на себе и свој рад, јер има шта да покаже, па чак и други да уче од ње. Ваш владар Меркур транзитира трећим пољем краћих путовања, а од половине мјесеца улази у поље приватног бизниса и вама боља прилика да радите нешто самостално.

Љубав: Емотивно сте неко ко има добре аспекте кроз кући дом и породицу. Можете бити задовољни дјецом, супругом и цијелокупном ситуацијом која вас окружује. Слободне даме Близанци морају више да се потруде. Добри аспекти вас могу направити лијеним, да се превише опустите и ништа не предузмете на пољу љубави. Удварање згодног Бика вам може промјенити расположење на боље.

Здравље: Већа опрезност за све жене Близанце, јер вам планета Марс улази у шесто поље здравља. Обратите пажњу на дебело цријево, урогенитални тракт.

Рак

Посао: Увелико сте унапређени или је то пред вратима, уколико се није десило у претходном мјесецу. Оно што је важно јесте да се посветите својим мислима, идејама. Никоме не откривајте пословне тајне. Доста особа се наслања на Вас. Свијесни сте тога. Сада је важно да будете неко ко је вођа, ко ради свој посао савијесно и прецизно, а то сте свакако, Ви.

Љубав: Друга и трећа декада знака имаће значајни почетак мјесеца. Све до 13. августа имаћете прилику да уживате у љепоти, шарму и љубави. Оне жене које су слободне морају да се више потруде око свог љубавног живота јер ће им се удварач који је рођен у знаку Ован или Шкорпија тражити жустрину, спретност и акцију. Друга половина мјесеца добра је за све даме Рак које планирају љубав на некој даљој дестинацији.

Здравље: Нисте лошег здравља, али било би добро да се мање нервирате око посла и новца. Осјетљив стомак као и увијек, затим проблем са горњим дијелом тијела, грудни кош или рамена.

Лав

Посао: Потребан вам је одмор, уживање, али ваши аспекти говоре супротно. Морате да радите. Нећете лако одустати од пројекта који вам је на листи приоритета. Нисте неко ко по сваку цијену мора да спава, баш напротив када упалите све моторе они се једноставно не заустављају. Жене које су руководиоци имаће сигурно подршку окружења. Новац вам долази из послова који траже удруживање или одређену јаку компанију. Свакако да ваша позиција има значаја у сваком послу у који улазите. Сарађујте са Шкорпијом, Близанцима, Дјевицом. То су знаци који могу да вам укажу на неке грешке или једноставно пруже нове идеје.

Љубав: Жена Лав ужива у љубави. Ово је сигурно најбољи период за све припаднице сазвијежђа. Имате среће током мјесеца не само за нова познанства, већ и за све оне који желе да се помире, окрену се новом размишљању о својим емоцијама. У другој недјељи мјесеца, Венера улази у ваш знак, омогућиће праве и искрене љубави. То су мушкарци са пуно шарма, љепоте, естетике. Све на једном мјесту можете добити. Ово је период славља, вјенчања, рађања.

Здравље: Важно је да не претјерујете у вашем хедонизму када је у питању храна, буран ноћни живот, итд. Добар имунитет.

Дјевица

Посао: Прва половина мјесеца вам може бити психолошки тешка. Иако сте Ви велики радник, ипак, нисте баш у стању да све тако лако певазиђете. Оне Дјевице које су на одмору могу да захвале небу јер неће бити изложене стресовима, разним проблемима које свако има на послу. Боља енергија за Вас је свакако од 12. у мјесецу, када се враћате себи и свом већ добро познатом ритму. Сарађујте са Раком или земљаним знаковима попут Јарца и Бика.

Љубав: Добар почетак мјесеца. Све слободне Девице имаће аспекте за нову и праву љубав. Владар вашег петог поља традиционални Сатурн, овога пута прави добре аспекте у односу на Венеру, па су праве љубави извјесне. Младе дјевојке имаће познанство са мушкарцем који је старији, али има дјечачки израз лица, пун живота, елоквентан, подстиче на оптимизам.

Здравље: Уколико сте прошлог мјесеца имали отежања, операцију, проблем са венском циркулацијом, сада је бољи период за опоравак. Ако сте пак изложени у овом мјесецу болничком лијечењу, важно је да будете психолошки стабилни за ту интервенцију.

Вага

Посао: Ослободили сте се отежања који вам је енергично агресивни Марс наметао. Сада се лакше дише. Заправо, сва енергија се улаже у рад и зарађивање новца. Опште је познато да сте способни за било који посао који вам се понуди. Ви сте жена која има јако пуно амбиције и стрпљења, али када покренете себе, резултати су најбољи. Сарадња са новим сарадницима који долазе из земаља далеког истока. Жене које се баве пословима некретнина, хране, гардеробе, могу имати добру зараду током мјесеца.

Љубав: Ово је повољан период за све Ваге које се налазе у браку. Имаћете јако пуно љубавних и срећних дана. Партнер са којим живите приредиће вам велико задовољство кроз леп поклон, занимљиво туристичко путовање или романтичну вечеру за двоје. Ваге које су саме неће дуго бити, јер их чека удварање на сваком кораку. Лијепа веза или будући брак са Близанцима, Лавом, Раком, Водолијом.

Здравље: Морате бити опрезнији кад су разна искушења пред вама, попут слаткиша, добре хране, доста алкохола. Ваге које имају проблем са срцем и крвним притиском нека обрате пажњу у другој половини мјесеца.

Шкорпија

Посао: Жене Шкорпије су у пуној снази. Како је ваш владар Марс закорачио у ваше сазвјежђе појачаће енергију, даће вам снагу, сигурност, амбицију да све што испланирате и завршите. Улажете све у своју каријеру, тако да неће бити проблема. Савјет вам је да се превише не ангажујете да оставите нешто планова и енергије за наредни мјесец. Жене које раде у државним службама као што је општина, полиција, школе, болнице, државни факултети могу очекивати унапређење. Добар период за новац током цијелог мјесеца.

Љубав: Све љубави потражите на мору. Венера у Раку бар у првој половини мјесеца је у добром аспекту у односу на ваше Сунце. То доноси лијепе емотивне везе, пуно романтике, за оне Шкорпије које воле путовања на даље дестинације, срећу и нова познанства уколико сте усамљени. Жена Шкорпија у браку, може да очекује миран и топао приступ партнера. Неће, бар не у почетку мјесеца бити неких бурних дешавања. Дјевојке које желе да се врате старим љубавима сада је моменат, док друга половина мјесеца мијења енергију и ствара жељу за новим љубавима.

Здравље: Морате да обратите пажњу на кичму, бешику. Посебно се ставља акценат на доњи дио кичме који страда од сједења и рада у затвореном простору. Бавите се спортом, кретањем, шетњама. Вода је ваш исцјелитељ.

Стрелац

Посао: Као и увијек, Ви сте жена која мора да створи новац и избори се за своју егзистенцију. Поље девете куће, ваша природна кућа је под стелијумом добрих планета. Планирате пут у друге земље гдје ћете да радите и градите каријеру. Имаћете подршку својих дугогодишњих сарадника. Уколико желите да отворите самостални бизнис, апсолутно можете да се отиснете у послове попут продаје гардеробе, луксузних материјала, ципела и накита.

Љубав: Можда је ипак боље да се током мјесеца одмарате и то искључиво у иностранству, једино право мјесто за Вас. Медитеран, Грчки архипелаг су дестинације које пристају дами као што сте Ви. Волите авантуру, изазове, можда сте одушевљени путовањем око свијета бициклом или шетњом. Све су инспирације које пуне вашу душу до момента док се не појави прави искрени мушкарац који ће вас повести на пут у љубав. Емотивну везу можете остварити са Лавом или Вагом.

Здравље: Потребно је да обратите пажњу на вишак течности у организму. Од тога вам се ствара притисак који вас мучи с времена на вријеме. Уживање и одмор вас чине здравом особом.

Јарац

Посао: Превише посла за једног Јарца. Питате се, да ли је заиста, превише? Цио мјесец очекујте као нешто што је везано за цјелодневни рад. Доста новца ћете успијети да зарадите, мораћете да размислите гдје даље да га усмерите. Никако није добро да се трошите превише, већ дубоко размишљајте гдје ћете стечени новац уложити. Добра сарадња са младим женама из знака Близанци, Рибе, Рак, Дјевица, Лав. Ни једног тренутка неће бити проблема, већ само напредак и успон у свему што радите.

Љубав: Емотивно, слободне жене Јарац већ ће бити у некој помало чудној вези са Биком или Дјевицом. То су мушкарци који вас обожавају, али имају огроман страх од ваше унутрашње снаге. Вјероватно ће ваше виђење бити с времена на вријеме. Морате да будете одређенији и да тачно знате да ли желите такав тип везе или заиста нешто много озбиљније и трајније. Жена Јарац у браку може бити оптерећена кућним пословима, али она као искусна брзо рјешава тај проблем што себи уплаћује краћи пут у иностранство.

Здравље: Добро се осјећате. Желите свој имунитет да побољшате разним витаминским шејковима, који су вам потребни у овом периоду. Органе на које треба да обратите пажњу су прије свега кичма и лијево раме. Могућа спондилоза.

Водолија

Посао: Желите тоталну промјену на свим нивоима. Жена Водолија је алтруиста и она мора да има посебне изазове. Овај мјесец је добар за све жене које желе да се баве неким хуманитарним радом. Одлична позиција планета, посебно ако се тај рад односи на помоћ женама, мајкама са дјецом. У даљем дијелу мјесеца августа можете имати и добро пословање ако сте неко ко ради послове организације, менаџер у неком ресторану, клубу. Новац очекујте послије 10. августа и то ће бити неки дуг који сте чекали да вам се исплати.

Љубав: Добар период за љубав. Све усамљене жене, дјевојке имају среће током мјесеца. Вољена особа је неко ко вам пружа сигурност, а то ће бити мушкарац из окружења, близу вас, вашег радног мјеста. Добар љубавни однос са Раком, еротика наглашена са Јарцем, док провод и ноћни живот остављате једном Стрелцу. Водолије у браку очекују срећу и искрене емоције супруга. Овдје ће се вољена особа показати као прави супружник који воли и поштује своју драгу жену.

Здравље: Како је првих десетак дана Венера у Раку у вашем шестом пољу, можемо да закључимо да имате небеску заштиту на пољу здравља. Уколико имате већ проблем са женским органима: јајници, материца, затим, тироидна жлијезда онда се обратите љекару ради контроле.

Рибе

Посао: Пословно сте спремни као и увијек на промјене. Међутим, овог пута имаћете среће јер све што урадите идеје које изложите биће прихваћене и награђене. Ваша добра организација, интуиција увијек побеђују. Зарадићете доста новца, а зараду ћете вјероватно врло брзо да потрошите на неко егзотично путовање. Ако сте жена која није запослена онда морате да се потрудите више. Нисте у прилици да бирате већ да узмете оно што вам се нуди. Прихватите посао једне Шкорпије или Бика.

Љубав: Жене рођене у другој и трећој декади имају среће у љубави током мјесеца. Није чудно ако се заљубе у два мушкарца у исто вријеме. Потребна вам је промјена. Оно што вас чини посебном и харизматичном јесте ваш дух који воли сталне промјене, али је суптилан и никада агресиван. Љубав је лијек, а особа која ће освојити вас и ваше срце на крају свих авантура је Лав или Стрелац. То је неко ко се налази на високој позицији.

Здравље: Рибе воле љето, море, сунце. Уживајте у ономе што заиста ваше животне ћелије испуњава. Морате да се научите да се одмарате и да заслужујете слободу духа и тијела. Органи који су осјетљиви током мјесеца јесу прије свега стопала. Дјевојке нека припазе на урогенитални тракт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана