Астро-секс: Стрелци с Близанцима, Ваге с Лавовима

Cosmopolitan.rs
Астро-секс: Стрелци с Близанцима, Ваге с Лавовима

Питали смо звијезде ко је за вас савршени пар!

Ован

Ован са Овном? Може, али само ако волите врућ секс послије жестоких свађа. Бик ће вам доносити доручак у кревет, са Раком можете у романтичне шетњице, а Вагу ћете одмах пожељети до краја.

Бик

Рак воли да се мази, Дјевица вам је досадна, Шкорпија је само за једну ноћ, а са Биком ће вам бити генијално. По цио дан и ноћ у кревету. Само, ко ће се од вас двоје сјетити да промјени постељину?

Близанци

Ви и Стрелац сте као двије пузле - савршен пар. Само кад не би било те Водолије која ће вам потпуно замутити мисли. Са Овном можете доживјети ватромет страсти, али, њажалост, неће бити дугог века.

Рак

Лав ће вам експресно подићи самопоуздање, а онда изазвати праву олују осјећања, са Шкорпијом можете имати врућу аферу и пробати забрањено воће, али Јарац ће бити онај прави.

Лав

Наравно да волите ватру и страст, али Ован је чак и за вас преексплозиван. Са Лавом ћете бити прави тандем за игре без граница, а Дјевица вас у исто вријеме привлачи и нервира. Наш савјет – саосјећајна Водолија.

Дјевица

Ован је само за једну ноћ. Са Близанцима ћете имати најбољи секс у животу, Рибе су слатке, али неурачунљиве, али једини знак који ће вас увече одвести у оперу, а ујутро довести до оргазма је Водолија.

Вага

С Лавом можете бити срећни само ако он заборави на своје мачо манире и смањи апетит. Шкорпија вам је превише захтјевна, Бик је супер ортак, али ништа од лептирића у стомаку, али Водолија је обећана земља.

Шкорпија

Бик је фасцинантан, али његова опсесија и страст могу бити опасне. Рак је неодољив као најукуснија пралина, само што вам и од ње може позлити. Ован је одличан, али непоуздан, а Лав је на вашем нивоу.

Стрелац

Секс са Шкорпијом је идеалан за дизање ега, Рибе ће вас угњавити својом сентименталношћу, са Стрелцем можете бити најгламурознији пар у граду, али Вага вам је суђена.

Јарац

Ован вам је драг и даје вам слободу. Шта бисте више? Са Биком сте на седмом небу. Стрелац ће вам причати бајке које неће моћи да реализујете, а Рибе су откриће године - заигране и узбудљиве, баш попут вас.

Водолија

Са Близанцима можете до миле воље да експериментишете у кревету, Рак умије да вас утеши, али не зна да вас љуби, Лава избјегавајте у широком луку, а са другом Водолијом можете лебдети два метра изнад земље.

Рибе

Лав ће у вама видјети секси богињу, са Шкорпијом снимате трилер, са Стрелцем можете освојити свијет, само не заборавите да треба и дисати, а у Јарцу можете открити пријатеља и љубавника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана