Астро секс: Омиљене позе хороскопских знакова

conopljanews
Астро секс: Омиљене позе хороскопских знакова

Занима вас какви су хороскопски знакови у кревету и приликом вођења љубави. Шта највише воле и у чему највише уживају? Сазнајте!

 

Ован

Спонтани, заводљиви те врло захтјевни, главне су карактеристике овог знака. Што се тиче кревета, они су испробали готово све и зато, уколико завршите у кревету с припадником овог знака препустите им вођство.

Уколико сте набасали на жену Овна, знајте да она мора бити горе и да ће већину посла обавити сама. Најбољи секс с Лавовима и Стрелцима.

Бик

Свима је јасно да ћете сваког правог хедонисту највише увредити уколико га пожурујете. Дакле, предигре и миловања у трајању од неколико сати.

Мазање кремицама, надраживања свим могућим вјештачким и природним помагалима. Што више језика, то боље, савјетују астролози. Након маратонског увода слиједи псећи положај. Најбољи секс с Дјевицом и Јарцем.

Близанци

Знате какви су, не мозете их уловити ни за главу ни за реп. Највише им одговара маскирање, а ни измјена улога им није страна. Од положаја идеалан јест онај 'између', то јест на боку. Немојте се зачудити ако се с овим знаком тако спетљате да више не знате гдје су вам ноге. Што се тиче ритма не претерујте у измјенама. Најбоље је лагано љуљушкање. Најбољи секс са Вагом и Водолијом.

Рак

Један корак напред, два уназад, типично за Ракове. Но, када се напокон одлуче за партнера не знају га пустити. Раковима највише одговарају укљештени положаји - лотосов положа. Осјећај снажне припадости, блискости, топлине је загарантован. Требамо ли спомињати контакт очима и лагани ритам? Најбољи секс са Шкорпијом и Рибама.

Лав

Лавовима ништа није неугодно. Уколико сте у окршају с Лавицом можете бити сигурни да вам неће муљати око оргазама. А, ако баш хоћете да она доживи мултипле оргазме заузмите положај љуљашку. Након одрељеног времена слиједи самозадовољавање. Лавице обично воле прве свршити тако да на миру могу посматрати свог партнера. Уколико преживите ову ватру, за слиједећег партнера одаберите Стрелца или Овна.

Дјевица

Будући да је дискреција њихов заштитни знак не покушавајте ништа на јавним мјестима. Но, унутар четири зида Дјевице ће вам врло радо показати како баратају рафинираним прстићима. Уколико сте са женским припадником знака дајте јој да вам сједне у крило и претвори се у малу цурицу. Но, не будите себични. Понекад јој помогните тако да мрднете ваше тијело. Савјетујемо вам да ускладите тренутак постизања оргазма. Најбољи секс са Биком и Јарцем.

Вага

Секс на брзака њима не долази у обзир будући да их такви напади често бацају из равнотеже. А како припадници овог знака обожавају тотално сједињење, идеалан положај јест онај у којем жена Вага обавија мушкарцу ноге око врата. Не заборавите на крају наградити вашу Вагу - што је толико дуго издржала у том положају, романтичним гестовима. Најбољи секс с Близанцима и Водолијом.

Шкорпија

Умјетност је секс, а Шкорпије су Пикасова дјеца. Нема тога што њима неће пасти на памет. Што се положаја тиче анаконда је њихов фаворит. Он лежи на леђима, а она на њему, и то у супротном смјеру. Након оралног стимулисања слиједи сексуално сједињење. Наравно, он јој при томе стимулира клиторис. Најбољи партнери Рибе и Ракови.

Стрелац

Они не знају за конвенције и никада не чине оно што се од њих очекује. Било да је ријеч о сексу у мору, планинама, јавном мјесту. Штавише, осјећај да чине нешто забрањено само им пумпа крв тамо гдје треба. Од положаја најидеалнији су они на стојећки, с тим да је партнерка окренута мушкарцу леђима. Најбољи партнери за испробавање Ован и Лав те сви они непознати појединци на које Стрелци случајно налете у лову на секс.

Јарац

Секс као игра моћи, доминација њима је непознаница. Уколико желите из њих извући највећу количину путености, започните игру врло лежерно, помало невино и забавно. Након ваљања по јастуцима, скакљања осјетљивих дјелова тијела предлажемо да пређете на главну ствар. Припадници овог знака нису никад чули да секс има неке везе с игром моћи, доминантним улогама. Свако мало мијењајте ритам. Најбољи секс с Дјевицом и Биком.

Водолија

Док их не освојите, чиниће вам се да имате посла с леденим краљицама - краљевима. Но, након што их успијете отопити припремите се за најтеже акробације и немогуће положаје. Екстравагантне Водолије обожавају рецимо да мушкарац стоји прислоњен на зид и држи партнерку као капљицу воде у рукама. Најбоље би било да још уза све то шапћете партнеру на уво најгоре первезарије. На крају игре немојте се зачудити ако успијете оциједити постељину. Најбољи партнери Близанци и Ваге.

Рибе

Знају те Рибе како функционише и најмањи живац на вашем тијелу. Но, да бисте се бацилли с њима у базен морате бити партнер - партнерка из снова. Уколико сте одабрани, најбоље ће бити да одмах заузмете положај делфина који гарантује сексуалну интимност и довољну количину романтике. Главни мото којег се ваља држати: Све тече, све клизи. Док партнер продире у Рибу бочно, најбоље би било да још повремено додирује њене груди и клиторис. Најбољи партнери за Рибе сва морска бића: Ракови и Шкорпије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана