Астро: сазнајте шта вас чека у години Коња

24sata.rs
Астро: сазнајте шта вас чека у години Коња

По кинеском хороскопу 2014. је година дрвеног или зеленог коња. Година Коња почиње 31. јануара и завршава се 18. фебруара 2015. године. У кинеској астрологији Коњ симболизује славу, част, одлучност и елеганцију. А ево и шта ова година доноси за знакове по кинеском хороскопу.

Пацов

Ово ће бити година пуна изазова за вас. Очекујте доста забаве и задовољстава, али будите спремни на то да ћете морати и тешко да радите. Обратите пажњу на здравље.

Во

Суочићете се са многим компликацијама и проблемима ове године, али ћете моћи да све превазиђете позитивним ставом и трудом. Новац, каријера, здравље ће бити добри аспекти током 2014. године. Али вам се не савjетује да путујете у иностранство или започињете љубавне везе

Тигар

За Тигрове ово ће бити просjечна година. Морате да прузмете иницијативу када је ријеч о вашој карјери и љубавним везама. Здравље ће вам бити добро, али љубав захтијева више труда.

Зец

Ове године бића вам појачана интуиција и осјећаћете се као да можете да читате мисли другим људима. Захваљујући томе ћете бити на добитку и када је професионалани и када је љубавни живот у питању. Ова година вам доноси много позитивних аспеката.

Змај

Славите и уживајте! Ово ће за Змајеве бити главни мото у 2014. години. Да ли се радило о послу, породици или партнеру, ове године ћете сигурно имати разлога за славље. Бићете благословени добрим здрављем, партнером пуним разумијевања, финансијским и пословним напретком.

Змија

Година Коња ће бити хаотична за особе рођене у знаку Змије. Морате да покушате да направите правилан баланс између посла и задовољства. Пазите на здравље.

Коњ

Биће ово позитивна година за Коње која ће им донијети бољитак и напредак. Каријера и љубав ће ићи руку под руку. Не чекајте одговарајуће околности већ их сами стварајте. Здравље ће вам такође бити добро.

Овца

2014. година ће бити позитивна за Овце са пуно одличних аспеката. Не пропуштајте ни најмању шансу у љубави и карјери. Ове године ће вам најбоље ићи финансијске инвестиције. Добро ћете се слагати са партнером.

Мајмун

За Мајмуне ово неће бити најбоља година, јер ће све бити мало споро и досадно. Али нема разлога да будете незадовољни јер имате много посла који вас чека. Ове године морате да завршите све недовршене пројекте да бисте слиједећу започели спремно и окренули нови лист.

Пијетао

Феноменалне прилике ће закуцати на ваша врата. Умјесто да размишљате да ли имате неку бољу опцију, искористите сваку шансу која ће вам се пружити ове године. Флертови и љубавне афере ће вам окупирати пажњу. Можда ће вас мучити проблеми са килажом.

Пас

Што се тиче љубави и романсе ово ће бити добра година за вас. Предвиђен је и неки неочекивани финансијски прилив. Здравље ће бити одлично. Ово ће бити година прослава и вјенчања.

Свиња

Предвиђања су да ћете много путовати ове године. Имаћете луди темпо у каријери, али не брините јер ће вам ова година донијети и много новца. Можда ћете се удаљити од партнера. Не дозволите да стрес утиче на вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана