Астро профил ваше свекрве: Каква ће његова мама бити према вама

Blic.rs
Астро профил ваше свекрве: Каква ће његова мама бити према вама

На почетку његова мајка је деловала тако мило и слатко, али одједном се, као из зимског сна, пробудила - страшна свекрва.

 Тај незаобилазни, често и кључни „састојак" везе или брака, појављује се кад се најмање надате, ту је увијек кад не треба и обрнуто. Прочитајте астролошки профил ваше свекрве, можда ће вам синути нека идеја како можете да јој „доскочите", односно како да смирите страсти и ускладите однос са њом.

 

Кад свекрвица Лавица уђе у ваш живот, сва ваша права ће остати пред вратима. Немојте да се повлачите – ако вас једном стави под „чизму" тамо ћете бити заувек

ОВАН (21. март - 20. април)

Као први астролошки знак, тако и у животу свог дјетета жели да у свему остане прва и најбоља - заувек. Она је стално у покрету и полуратном стању. Страшно воли да наређује, па кад се искалили на мужу и дјеци, на ред ћете доћи и ви. Ту нема помоћи.
Савјет: Са њом је најбоље да се борите тако што ништа нећете сввхатити озбиљно, а после њеног излагања увијек додајте нешто иронично. Не подвијајте реп.

БИК (21. април - 20. мај)

Она је невјероватна опасност за људе танких живаца. У све воли да „гура нос", савјетоваће о свему - храни, облачењу, новцу, па и сексу. Стално ће вам говорити да воли све што волите и ви, а онда ће иза ваших леђа радити по своме. Неописиво је тврдоглава и не попушта ни за милиметар.
Савјет: Против ње је најбоља тактика: не попуштати и надати се да ће њена снага трајати краће од ваше.

БЛИЗАНАЦ (21. мај - 20. јун)

Ова жена има неуморну језичину и у стању је да избезуми свакога. Прво се лукаво притаји, сними ситуацију, уочи ваше болне тачке, а онда се обрушава на вас. Воли да се мијеша у апсолутно сваки аспект вашега живота. С друге стране, на њу се никада не можете ослонити.
Савјет: Од ње никада нећете добити савјет како се чисти и спрема, пере и кува. За њу је кућа само гомила проблема, па о њима не жели да слуша. Ако јој будете наметали ове теме, велика је вјероватноћа да ћете се све мање дружити.

РАК (21. јун - 22. јул)

Испод њежне мајчинске слике свекрве рођене у знаку Рака крије се можда један од најстрашнијих ликова у Зодијаку. С њом заиста нема шале! Гдје она хода, ту трава не расте. Свекрва ће са сином имати посебан однос - као из Хичкоковог филма „Птице". Тако да сте удајом, осим мужа, дефинитивно добили и свекрву.
Савјет: Против ове „напасти" најлакше је да се изборите тако што ћете придобијети њено повјерење. Тада почните да радите по своме.

ЛАВ (23. јул - 22. август)

У случају свекрве Лавице можете само горко плакати. Кад она уђе у ваш живот, ваша права ће остати пред вратима. Она не пита, она наређује. Оштрим кораком иде напријед и не осврће се на вас. Ипак, за утјеху је да она то не ради из пакости – то је њена природа. Зато се никако не повлачите – ако вас једном стави под „чизму" тамо ћете бити заувијек.
Савјет:  Одмах се одуприте и оштро браните своје ставове. То ће јој бити знак да са вама, ипак, треба мало другачије да се понаша.

ДЈЕВИЦА (23. август - 22. септембар)

С њом никада није лако. Она је тако педантна, чиста и прецизна, да вас већ након 7 дана заједничког живота боли глава. Ако се брзо не одселите, готови сте. Срећом, има урођену дискрецију, па неће превише забадати нос у ваше ствари. Али, ако она сматра да треба да се умијеша(а то је често) нећете моћи ништа: пиће вам крв на сламку. И што је најчудније, с временом ћете и сами повјеровати у њене речи. Она плете мрежу око вас и на крају све доведе под своје критеријиме.
Савјет: Једини лијек против ње је да сте довољно далеко – на Новом Зеланду, на примјер.

ВАГА (23. септембар - 22. октобар)

Ова свекрва је једна од најпрофињенијих, али и најперфиднијих у Зодијаку. Увијек је дотерана, нашминкана и спремна за изложбу. На вама ће примјетити да сте „некако неуредни" и да о њеном сину не водите баш превише рачуна.
Савјет: Игноришите њене нове костиме, а на нову фризуру немојте се ни окренути.

ШКОРПИЈА(23. октобар - 22. новембар)

Са свекрвама рођенима у знаку Шкорпије није лако. На тренутке је њежна и хоће да помогне, а има тренутака када руши све пред собом. Неће поштедјети ни властитог сина, а камоли вас који јој нисте нико и ништа.
Савјет: Са њом морате бити или пријатељ или непријатељ, али је далеко боље да будете прво, јер се у супротном ваш инат никако неће завршити срећно.

СТРЕЛАЦ (23. новембар - 21. децембар)

Са њом никада неће бити досадно. Може бескрајно дуго да препричава догодовштине из цијелог свијета. Али, ће знати кад треба да престане јер цијени и вашу слободу. Има развијен осјећај правде.
Савјет: За борбу против ње морате бити прави психолог. Обзиром да су оне веселе и насмијане и свијет доживљавају као радост, слободу и срећу, причајте јој о ужасима и гадостима у свијету.

ЈАРАЦ (22. децембар - 19. јануар)

Она је јак, тежак и упоран противник. Углавном је непобједива. Тешко ћете јој наћи слабу тачку. А кад вам у животу заиста затреба помоћ, она ће прискочити прва и једноставним савјетима решити проблем. Она је мудра.
Савјет: Ако желите да је поразите узнемирите је. Примјетите да лоше изгледа и да вам се чини да с њом нешто није у реду. То ће је уздрмати.

ВОДОЛИЈА (20. јануар - 18. фебруар)

Свекрве Водолије су прави весељаци. Њима је све свеједно и не маре пуно за ред и закон. Неће се баш држати реда у својој кући, али ће неред код вас увијек примјетити. Више је занимају проблеми јужноафричких вјеверица, него што ће сутра да кува. За њу је најважнија слобода.
Савјет: Немојте да јој сметате и ваши односи ће бити јако добри. Ако намрјевате да је одаљите од себе, морате се опредјелити за хладни рат. Њено оружје су хистерија и хладан интелект.

РИБА (19. фебруар - 20. март)

Када у кући имате свекрву у знаку Риба, онда можете рећи да сте опасно награбусили. Толико је размазила своје дијете, да ће оно и сада, када је одрасло и у браку, захтјевати мајчинску његу – и то од вас! Захваљујући свекрви Риби, ви имате мужа који се понаша као размажено дериште, хоће доручак у кревет, увијек испеглану одјећу и уредан ормар.
Савјет: Ако живите заједно мора те постати њена копија. Све ће морати бити лијепо и складно да би њен синчић био као краљ на престолу. Ако желите да је се ријешите, остаћете и без брачног партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана