Астро-предрасуде: Рибе су себичне, Шкорпије желе само секс

Агенције
Астро-предрасуде: Рибе су себичне, Шкорпије желе само секс

Сваки знак има понеку не баш тако добру особину због које је на лошем гласу. Прочитајте које се то предрасуде везују за ваш хороскопски знак.

Ован

Заблуда: Воле да наређују

Истина: Овнови су створени да буду вође од рођења. Велики су индивидуалци и не пристају на било шта. Људи то морају да схвате да се то не зове наређивање.

Бик

Заблуда: Веома су тврдоглави

Истина: Бикови су познати по овоме, али то није истина. Они само имају чврст став и не воле да одступају од њега. Ипак, ако успијете аргументовано да им објасните да нису у праву, попустиће.

Близанци

Заблуда: Желе да причају по цио дан

Истина: Да, Близанци важе за брбљивце али многи воле да причају пуно само како би сакрили своју нервозу. Највише се плаше непријатне тишине, па сталним причањем покушавају да избегну такве тренутке.

Рак

Заблуда: Превише су ‘мекани’

Истина: Баш као и животиња, Ракови имају кљешта која неће оклијевати да употребе ако су нападнути. Зато ово дефинитивно није тачно. Истина је да су више романтични него борилачки настројени, али немојте то окарактерисати као њихову слабост.

Лав

Заблуда: Жуде за пажњом 24/7

Истина: Већина Лавова је заправо стидљива. Ипак, у стању су да пројектују личност која је већа од живота. Воле да изазивају пажњу некога ко је за њих заиста посебан, али не раде то стално.

Дјевице

Заблуда: Желе да све буде савршено

Истина: Дјевице су веома свесне својих мана, зато оне саме знају да не могу да буду савршене. Оне заправо највише цијене своје и потенцијале других. Зато је њихов живот стални рад на себи.

Вага

Заблуда: Не знају да кажу ‘Не’

Истина: Ваге воле да буду на земљи. Заправо оне итекако знају да изразе став. Једноставно, воле да живе у миру и зато су спремне на много компромиса због чега људи могу стећи утисак да увијек пристају на све.

Шкорпија

Заблуда: Стално мисле на секс

Истина: Шкорпије воле да буду сензуалне, али њихов живот се не врти само око секса. Слободно избаците из главе то да Шкорпије сваког минута желе само секс и само секс.

Стрелац

Заблуда: Нису у стању да се обавежу

Истина: Стрелци заправо воле да се обавезују, посебно када су везе у питању. Ипак, оно што желе у животу се стално мијења, због чега воле да наставе даље када код то пожеле.

Јарац

Заблуда: Занима их само новац

Истина: Да се не лажемо, сви желимо да смо финансијски сигурни, а неки воле новац више од других. У природи Јарца је да напорно кради како био сигуран (у било ком смислу), али далеко од тога да им је само новац на памети.

Водолија

Заблуда: Воле да осуђују

Истина: Водолије су знак који добро посматра и добро рачуна како и шта даље. Они заправо просуђују на основу енергије коју примају и интуиције. Њихова намјера није да осуђују или константно покушавају да буду бољи од некога. Они само воле да су два корака напред.

Рибе

Заблуда: Оне су заправо себичне

Истине: Рибе се понашају према вама онако како се ви понашате према њима. Можда нећете схватити да сте их повредили, а оне вам то неће увијек признати. Оне ће вам само дати дозу "свог лијека".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана