Астро: Постоји седам врста мушке преваре

B92, media.rs
Астро: Постоји седам врста мушке преваре

Жеља за преваром не мора увијек да значи да ће до преваре и доћи. Међутим, још опаснија може да буде управо та превара у тајности мушког срца, наравно у зависности од тога којем хороскопском знаку ваш партнер припада.

1. Превара очима

Сједи у кафићу са супругом или дејвојком... На потиљку осјећа нечији дубок поглед испод трепавица. Да ли је то његовим лицем прелетио смијешак? Покварењак један, заводи друге! Љубомора кипти. А можда је то њему потребно да би задовољио своју сујету? Можда тестира своју привлачност? Стари шармер... Свеједно, али превара очима зна и те како да нас уздрма.

Најбољи лијек је да не дозволите да вас то испровоцира. Говорите му о циљу његовог погледа: „Зар није згодна она црнка у углу? И мени се свиђа како изгледа". Те ријечи га обично брзо враћају у познати загрљај.

Чест примјер: Јарац и Рак.

2. Превара мислима

Гледа за дугом плавом косом која је управо прошла и чија је лепршавост остала у ваздуху. Само неколико секунди. И већ замишља како се са плавушом ваља по кревету. Њене усне приближавају се његовим. Мушке фантазије, превара мислима. Многе жене се при том буне, јер ту превару најчешће осјећају својим шестим чулом. И тада почињу беконачна питања...Трчи ли он за неком другом? Зар му се више не свиђам? Грешка.

Најбоље је да се послужите чистим ријечима. Када ви у таквој ситуацији кажете: „Плавуша која је управо прошла јако је згодна. Зар се није и теби свидела?", то на њега дјелује као хладан туш.

Чест примјер: Бик и Вага.

3. Превара у сновима

Ујутру је сасвим непрепознатљив. Доручкује и изговара нешто што од њега још нисте чули: "Можда би могла мало да ослабиш, боље би изгледала". Трн у срце сваке жене! Зар више није задовољан са мном? Може бити да је сањао неку другу... То се догађа у већини бракова, па и дужих веза. Када покушава да заспи, пред затвореним капцима лете слике неке сасвим друге жене. Опасност лежи у томе што наши снови најчешће показују наша подсвесна размишљања. Али то су жеље које нам се у стварном животу ријетко испуњавају...А још опаснији су свијесни снови. Они су прави показатељи незадовољства.

Чест примјер: Вага и Шкорпија.

4. Превара са порно филмовима

Са свих страна вребају рекламе с непокривеном кожом. Па, коме не би пале на памет луде замисли? И то је врста преваре. На примјер, када он до касно у ноћ сједи пред телевизором или лаптопом, а она већ спава. Или када редовно чита мушке магазине са дуплерицама са којих се смијеше секси љепотице или гледа порно филмове... Без икакве реалне преваре. Али и ту се крије опасност. Јер, када мушкарци само сањају о порнографским љепотицама, постају све незадовољнији.

Чест примјер: Бик и Водолија.

5. Превара ријечима

Више уопште не говори са својом партнерком. О својим стварним проблемима она може да расправља једино са пријатељицама. Пољубац ујутро постао је само рутина и више је ни не грли онако спонтано као некада. Веза као да се „заглавила" у хладноћи... Најгора превара је када замре њежност. Превара осјећања. Понекад тужан крај љубави. Понекад и само пролазна криза у којој он не даје све од себе због пословних проблема.

Из те изолације у коју мушкарци знају да се завуку у тренуцима кризе, можда може да га извуче искрен разговор.

Чест примјер: Ован, Стрелац и Рак.

6. Превара хладноћом

У веселом мушком друштву, он изјављује: „Ономе ко је тако дуго у браку као ја, понекад је потребно и мало промјене! Временом, свака жена изгуби на привлачности". Мушки разговори. Говори се спорадично о браку, женама... И други се тада укључују у разговор, да би били важнији и у сопственим и у туђим очима или због њиховог чврстог циничног става? Шта ли све пролази кроз мушки мозак?! Чак и када његове примједбе нису сасвим искрене, превара ријечима је ипак издаја партнерке, недостатак поштовања, недостатак осјећаја заједништва.

Чест примјер: Лав и Рибе.

7. Права превара

Стално зановијета, стално тражи свађу. И у посљедње вријеме често дјелује одсутан духом. Има ли он неку другу? Мисли ли на њу? Мушкарци радо истресају своје лоше расположење на својој партнерки. Али зашто се то уопште догађа? Зар му више нисам довољна?

Чест примјер: Близанци и Дјевица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана