Астро љубав: Због партнера спремни сте да...

konopljanews
Астро љубав: Због партнера спремни сте да...

Прочитајте на шта су све спремни хороскопски знаци када је њихов партнер у питању…

Ован

Због особе до које вам је стало спремни сте све да урадите, не бирате средства којима ћете то постићи и не интересује вас шта ко мисли. Ако сте мушкарац, ваши напори обично уроде плодом, јер сте упорни и духовити. Уколико сте жена, не либите се да, усред ноћи, позвоните на врата и вољеном се баците око врата. Мушкарац Ован пратиће своју партнерку на сваком кораку и врјебаће тренутак када ће је изненадити.

Бик

Нема тога шта не бисте учинили за свога партнера, јер ви никада не одустајете. Букети цвијећа, бомбоњере, карте за омиљену позоришну представу, романтични стихови у SMS порукама само су дио репертоара којим ће се мушки Бик потрудити да импресионира партнерку. Ако сте жена, ваша урођена женственост и заводничке способности су ваши главни адути којима ћете вољеној особи показати колико вам значи.

Близанци

'Хватате у лету' све што може имати везе са особом до које вам је стало, па јој пишете поруке, мејлове и шаљете позиве на романтичне излете удвоје, или вечеру у тек отвореном ресторану. Дружите се и разговарате са њеном родбином, пријатељима и пословним сарадницима, само да бисте од њих дознали још неки податак који би вам био од користи у вашим покушајима да јој ставите до знања колико вам значи.

Рак

Дубоке емоције навиру из вас толико снажно да ћете емотивном партнеру да отворите и своје срце и врата свога дома. Ваша урођена стидљивост уступа мјесто вашој упорности и пожртвованости које кријете испод маске повученог и страховима оптерећеног емотивца. Особа до које вама је стало може да рачуна на вас, јер који год проблеми да је муче увијек сте јој на располагању - и у добру и у злу.

Лав

Ваша великодушна природа чини вас правим витезом када је особа коју волите у питању, па ћете због ње окренути свијет наглавачке, а на вас се може ослонити у било које доба дана или ноћи. Уколико сте жена, због урођене племенитости, спремни сте да за емотивног партнера учините више него што је он то у стању да учини за себе. Ангажоваћете се лично и потегнућете све везе и контакте само да бисте му помогли и усрећили га.

Дјевица

Због особе коју волите, спремни сте на велика дјела, јер ви сте неко ко љубав доказује не толико ријечима колико конкретним потезима. Зато ћете бити више практични него романтични, како бисте емотивном партнеру дали до знања како не треба ни да стрепи, ни да се секира због било каквих проблема. Поред вас, он никада неће имати осјећај да вам нешто дугује, јер свему што за њега учините ви не придајете велики значај.

Вага

Ви сте све спремни у име љубави, па и да кажете збогом поносу, јер шта вам вриједи достојанство ако поред вас није онај кога волите. На срећу, ваша урођена дипломатичност спасава вас од понижења у очима других, јер умијете да процјените тренутак у којем ћете вољеној особи показати на шта сте све спремни само да је усрећите. А спремни сте и на сузе и на жртве, поготово ако сте ви проузроковали неспоразуме.

Шкорпија

Ви све можете и све умијете, а највише кад некога волите свим срцем и душом, па вам тад није ни важно да ли вам емотивни партнер узвраћа истом мјером, јер љубав се не мјери. Она или постоји или не постоји - средине нема, па ви не тактизирате, нити оклевате ако треба да дате све од себе како би вољена особа била задовољна, тако да чак и вашу урођену потребу за доминацином стављате у други план.

Стријелац

Иако на први поглед тако не дјелујете, спремни сте на многа одрицања, уколико је потребно партнеру да докажете своју љубав. Кад особа до које вам је стало има проблема, муњевито реагујете, окрећете бројеве телефона оних који би могли да помогну, водите је на ручак или краћи пут, како бисте је бар мало растеретили брига. Ништа не причате унапред, али рјешење за њене проблеме увек ћете наћи.

Јарац

Многи вас доживљавају као уздржану и на емоцијама врло шкрту особу, што је заправо варка. Уколико вам се неко ваш, особа до које вам је стало, пожали на проблеме или их ви евентуално проузрокујете, пружате се као тепих пред њом, не бисте ли јој ублажили муке. Више радите него што причате на рјешавању њених проблема, а захвалност не очекујете, само вам је битно да особа коју волите више не пати.

Водолија

Упорнији сте и тврдоглавији него што би то ико могао помислити, па сте за вољену особу спремни да отпутујете на крај свијета. Уколико сте ви изазвали проблеме у емотивној вези, нећете одустати од борбе да вратите наклоност партнера, све док не будете потпуно сигурни да сте успијели. Иако сте сујетни, ту особину потискујете пред чињеницом да је за вас најважнија срећа особе до које вам је стало.

Рибе

Ви сте мајстор да направите конфузију од свог емотивног живота, али сте исто тако способни и да вратите равнотежу у пољуљани однос са партнером. Тајна је у томе што ви то чините ненаметљиво, изокола, упорно, не одустајете, а у стању сте да поред особе коју волите бдијете даноноћно. У једном тренутку, кад већ све изгледа изгубљено - излазите као побједник, јер сте управо ви пронашли излаз из тунела, а како, ни вам није јасно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана