Астро лажи: Ован се свађа, Водолија вас гледа право у очи

blic
Астро лажи: Ован се свађа, Водолија вас гледа право у очи

Да ли ваш партнер спада међу оне који имају покерски израз на лицу због чега вам је тешко да га ухватите у лажи? Не брините. Сваки знак има своју слабу тачку која га одаје.

Ован

Мушкарац Ован реагује на претерано агресиван начин када га оптужујете за нешто што је крив. Зато, ако побјесни на неко ваше питање, умјесто да почне да се шали на ваш рачун и на ваше питање, знајте да вас лаже.  

Бик

Обично сигуран Бик почеће да показује знаке несигурности уколико сте га ухватили у лажи или ако нешто крије од вас. Ако почне да показује знаке љубоморе, знајте да нешто није у реду.  

Близанци

„Немој да ми стално стојиш над главом!" Ако вам каже нешто у том смислу, имате разлога да постанете сумњичави. Близанци бу обично брбљиви, а крије нешто од вас само онда кад мисли да је то вриједно скривања.  

Рак

Ракови воле да проводе вријеме са партнерком, али, ако одједном почне да се држи на дистанци, то треба да вам буде знак за опрез. Рак не воли да буде сам, тако да, кад није са вама, са неким другим сигурно јесте.

Лав

Лав започиње расправу и креће у напад када хоће да скрене пажњу са нечега што жели да сакрије од вас. Ако постане чангризав, знајте да се нешто дешава. 

Дјевица

„Баш ме брига, ради шта хоћеш!". Мушкарац Дјевица је обично осјећајан и љубазан. Али, кад зна да је грешан, постаје груб и хладан. 

Вага

„Што ми не вјерујеш?" Мушкарци Ваге су вјешти лажови када сматрају да је потребно да слажу. Започиње емоционалну манипулацију како бисте ви имали осјећај кривице само зато што сте посумњали у његову вјерност.  

Шкорпија

Ако има нешто да сакрије, постаје изузетно непријатан. Ако почне са увредљивим коментарима који се односе на вашу интелигенцију или изглед, можете се кладити да користи манипулацију како би скренуо ваше мисли са његових злодјела.

Стрелац

Немарни  Стрелчеви остављају очигледне трагове својих лажи. Сваки пут када му поставите исто сумњичаво питање, даће вам понешто другачији одговор. Ако вас вара, може се десити да пронађете непознат број телефона, па чак и неки дио одиеће ваше супарнице.  

Јарац

„Ти си ме натјерала на то!" Када је Јарац невјеран, почиње игра бацања кривице. Ако га ухватите у лажи, покушаће да за то окриви вас. Ако га још нисте открили, запазићете да је постао сумњичав према вама.

Водолија

Умије да буде изузетно увјерљив када не говори истину, зато што је у стању да задржи хладно понашање, да вас гледа у очи и лаже. Али, да би у томе био успјешан, мора према вама да постане и емотивно хладан. Када се то деси, почните да сумњате да нешто није у реду. У тим тренуцима прије рачуна на вашу логику него на емоције.  

Риба

Мушкарац Риба има савијест која ће га открити када лаже. Ако почне да вас обасипа пажњом и поклонима, то је можда зато што га прогања осећај кривице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана